OTKRIVENA VELIKA TAJNA SUZANE MANČIĆ I SAŠE POPOVIĆA: Makazama joj sekao stvari, šok ispovest!

Autor:

Zabava

16.01.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić otkrila je da joj je Saša Popović sekao stvari!

OTKRIVENA VELIKA TAJNA SUZANE MANČIĆ I SAŠE POPOVIĆA: Makazama joj sekao stvari, šok ispovest!

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Voditeljka Suzana Mančić godinama je žarila i palila estradnim nebom i mnogi muškarci su uzdisali za njom. Ona je sada otkrila da joj je Saša Popović makazama kratio suknje, kako bi do izražaja dolazile njene gole noge. 

Suzana ne krije da je imala veliki problema sa samopouzdanjem, da je stalno sebi pronalazila mane, ali nakon što je liniju dovela do savršenstva, nije joj bio problem da pokaže golu butkicu. 

Foto: ATA Images

Suzana Mančić

 

- Stalno sam sebi pronalazila mane, te veliki mi jos, te debela sam. I dan danas je ta tortura sa mršavljenjem neizdrživa. Uticaj na Saše Popovića na to da i ne spominjem... On je meni i onoj sirotoj Dragani Katić, koja je prelepa, non stop prebacivao da smo se ugojile. Kada mi je napravio taj LP "Ne kuni me mati", došao je kod mene kući da vidi šta sam pripremila od garderobe - započela je priču Mančić, pa nastavila:

Foto: instagram printscreen

Suzana Mančić Instagram

 

- Tada me pitao da li imam makaze, ali velike. Ja mu dala makaze, a on mi isekao sve suknje. Ja sam mu rekla "Pa ja nisam Lepa Brena", a on je rekao "Ti ni ne možes da budeš Brena". Tad sam krenula da nosim mini suknje. Iako sam bila vitka, mršava sa ženskim oblinama, nikada nisam htela da izgledam provokativno. Doduše, taj izlet u mini suknji nije prošao loše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading