"KALINIĆ SE LOŽI NA MENE, IMA KOMPLEKSE" Jovana Jeremić uzvraća udarac glumcu, Milan pokazao pravo lice!

Autor:

Zabava

16.01.2023

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić uzvratila je Milanu Kaliniću na prozivke.

"KALINIĆ SE LOŽI NA MENE, IMA KOMPLEKSE" Jovana Jeremić uzvraća udarac glumcu, Milan pokazao pravo lice!

Foto: Republika

Jovana Jeremić

Glumac i voditelj Milan Kalinić prokomentarisao je u jednoj emisiji ponašanje voditeljke televizije Pink Jovane Jeremić.

Naime, on je istakao da mu nije jasno kako je moguće da Jovana radi na televiziji. Sada se tim povodom oglasila i voditeljka Jovana Jeremić.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Jovana Jeremić

 

- Neću da se osvrćem na to što je Milan govorio. Neću ga napadati, jer je on faktički potvrdio moju nadmoćn u odnosu na sve u srpskim medijima. Neću ga vraćati na velika vrata, jer ga odavno tu više nema. On je svoje zlatno doba imao i to vreme je prošlo - govori Jovana i dodaje:

- Želim da ga se sećam kao velikog glumca i fantastičnog gosta u emisijama na Pinku, čak sam mu i zahvalna što mi je indirektno dao na značaju i odao mi priznanje da sam ja nagledanija i da mi svi dolaze u emisije.

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić Instagram

 

- On ne može da određuje građanima Srbije šta je to dobro, a šta ne. Problem je što cela nacija gleda Jovanu Jeremić, a ja nemam problem da on bude gledan. I to je jedna vrsta kompleksa koja postoji. Da li prema meni kao ženi ili je nešto drugo u pitanju, ja ne znam. On mene voli i pali se na ženu kao ja. Moj govor neće biti usmeren protiv Milana, jer bih bila ista kao on. Ja nisam gubitnik, već pobednik - zaključuje Jovana Jeremić za "Blic".

Podsetimo, Milan Kalinić napao je Jovanu Jeremić i nije je štedeo na rečima. Iako važio za jednog kavaljera, Kalinić je ovim potezom pokazao pravo lice:

- Ima sada na jednoj televiziji jedna voditeljka koja je vrlo ekstravagantna i kontroverzna. Svi se čude i šokiraju kako je ona uopšte dobila emisiju i kako radi na televiziji. I u pravu su. Ja se isto slažem sa njima - između ostalog rekao je Milan o Jovani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Box

16.01.2023 18:19

Ja konjastiju, nabeđeniju, samoživiju i ružniju osobu od ove video nisam... Ali, iskreno... I sad je ona neki faktor... Katastrofa...

Petar

16.01.2023 19:41

Da se ti pitas, svi muskarci iz Srbije se "loze" na tebe !!!

Dragan

16.01.2023 21:15

I ja sam se pitao ko je ta Jovana J...... Previse dajete znacaj nekoj nebitnoj voditeljki!