U SVIM LEPIM TRENUCIMA NAJVIŠE MI NEDOSTAJE MOJ OTAC! Nikola Rokvić EMOTIVNO o preminulom Marinku

Autor:

Zabava

15.01.2023

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivno!

U SVIM LEPIM TRENUCIMA NAJVIŠE MI NEDOSTAJE MOJ OTAC! Nikola Rokvić EMOTIVNO o preminulom Marinku

Foto: ST/N. Madić, E-Stock

Pevač Nikola Rokvić sin legendarnog pevača Marinka Rokvića u prošloj godini saznao je da će postati otac po treći put i dok iščekuje prinovu sa suprugom Bojanom, on je za medije sumirao 2022. i priznao šta će mu zauvek nedostajati. 

- Bila je radosna, saznali smo za Bojaninu trudnoću, bilo je lepih stvari, naravno bilo je i onih manje lepih, ali sve je to život. U svim lepim trenucima, naravno, najviše m i nedostaje moj otac... Ja sam zaista zahvalan na svemu što dobijam i imam... - rekao je u emisiji "Premijera".

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Nikola Rokvić u emisiji Premijera

 

Poznato je da Nikola pored svojih pesama, peva i numere svog oca Marinka Rokvića, te je otkrio da li će uskoro njemu posveteti nastup.

- Uvek volim da pevam njegove pesme, ali uvek odvojim blok kada to posvetim samo njemu. Toliko hitova ima, da bih mogao ceo nastup tako da pevam samo njegove pesme, ali otom potom... rekao je on.

 
Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Marinko Rokvić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading