NIKADA NISAM PROVEO DOČEK SA PORODICOM! PROŠLE NOVE GODINE SAM PLAKAO: Vladan Savić ogolio dušu

Autor:

Zabava

14.01.2023

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač iskreno o porodici!

NIKADA NISAM PROVEO DOČEK SA PORODICOM! PROŠLE NOVE GODINE SAM PLAKAO:  Vladan Savić ogolio dušu

Foto: Republika.rs

 Vladan Savić frontmen grupe "Magla bend" otkrio je nepoznate detalje iz života.

On kako kaže, već dugi niz godina zbog posla ne slavi Novu godinu sa porodicom, a priznao je da mu je prošli doček bio izuzetno težak.

 - Već 12 godina godina radimo Novu godinu. U Beogradu nas baš vole, publika voli naše pesme, naručuje ih. Nikada nisam proveo Novu godinu sa porodicom, ne znam kako je to. Prošle Nove godine mi se desilo da sam kod kuće plakao, razlozi su bili privatni - rekao je pevač za Blic.

Republika

Foto: ATA Images

Vladan Savić

 

Pevač kaže da su za njega najveći praznici Badnje veče, Božić i Veliki petak i da mu je najbitnije da je tim danima sa porodicom, a otkrio je kako je Božić proveo sa ćerkom Anđelijom.

 

- Ćerka i ja smo išli zajedno po badnjak. Izadili smo slamu, stavili smo je u sobu i ispoštovali naše običaje i bilo je prelepo. Težim da na nju prenesem našu tradiciju, zato je i vodim po badnjak, iako muškarci to rade. Jednostavno želim da shvati kako to funkcioniše. Kako dolaze nove generacije, sve manje znaju običaje. U mojoj porodici se to neće desiti. Želim da moje dete sutra zna i da preseče kolač za slavu i da podigne slavu na pravi srpski način - istakao je on.

Republika

Foto: Republika.rs

Vladan Savić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading