IDEJA DA NAĐEM POSAO PREKO LETA ZAVRŠILA SE KAO TOTALNI FIJASKO! Konstrakta otkrila nepoznate detalje iz prošlosti

Autor:

Zabava

13.01.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niste znali o umetnici!

IDEJA DA NAĐEM POSAO PREKO LETA ZAVRŠILA SE KAO TOTALNI FIJASKO! Konstrakta otkrila nepoznate detalje iz prošlosti

Foto: Printscreen Instagram/konstrakta

Konstrakta je pevačica, kompozitor i tekstopisac. Ali, i uprkos dugogodišnjoj muzičkoj karijeri najširoj javnosti postala je poznata tek prošle godin kada je na „Pesmi Evrovizije"u Torinu osvojila visoko peto mesto.

Ipak, ona svoj prvi honorar nije zaradila od muzike nego radeći u jednoj školi stranog jezika, a ni prvi stalni posao ove pevačice nije bio ni u kakvoj vezi sa muzikom.

Konstrakta je o svom neuspelom pokušaju da u leto 1996. godine, kao srednjoškolka, zaradi džeparac govorila za Infostud.

Republika

Foto: Republika.rs

Ana Đurić Konstrakta

 

– Već u trećem razredu srednje škole pokušala sam da radim, tokom letnjeg raspusta, da bih sakupila neke pare. Drugarica i ja smo našle posao preko oglasa, bio je to rad u nekom restoranu brze hrane. Primili su nas na probni rad, da peremo čaše nedelju dana, pa da onda razmisle da li dobro peremo čaše. Taj posao pokazao se besmislenim već drugog dana besomučnog pranja - rekla je i nastavila:

- Nakon toga, išla sam na razgovor za posao u jednu poslastičarnicu, ali me je čovek koji me je intervjuisao posle proganjao i zvao telefonom po ceo dan. Sve u svemu, ideja da nađem posao preko leta završila se kao totalni fijasko na više nivoa.

Republika

Foto: Instagram

Ana Đurić Konstrakta

 

I dok su se njeni pokušaji da nešto zaradi još tokom školovanja završili neslavno, kasniji honorarni rad u jednoj školi španskog jezika pamti kao lepo i korisno iskustvo.

 To je zapravo bio moj prvi normalan honorarni posao. Zahvaljući vlasnici škole španskog jezika Hola escuela, koja me je i zaposlila, imam baš prijatna sećanja na taj period. Naime, dok sam studirala počela sam tu da radim kao sekretarica, i to svakodnevno, ali u popodnevnim i večernjim časovima, jer je tako radila i škola jezika. To mi je odgovaralo, mogla sam komotno da uklopim studije i posao, a pritom sam naučila i malo španski jezik – prisetila se Ana.

Pošto je završila Arhitektonski fakultet u Beogradu, Konstrakta je pre otpočinjanja muzičke karijere radila u dva beogradska arhitektonska biroa. Najpre u studiju “Dva”, a onda kasnije i u studiju “Poligon”.

 To je moj prvi pravi posao i to je trajalo šest godina, nakon čega sam odlučila da se posvetim muzici – rekla je Konstrakta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading