JEDINA SLIKA SA VENČANJA LEPE LUKIĆ: Muža uhvatila u prevari, a onda joj je pretio da će je ubiti! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.01.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se jedina slika sa venčanja Lepe Lukić!

JEDINA SLIKA SA VENČANJA LEPE LUKIĆ: Muža uhvatila u prevari, a onda joj je pretio da će je ubiti! (FOTO)

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Pevačica Lepa Lukić godinama unazad ne voli da govori o svom privatnom životu, kada je ljubavno polje u pitanju. Iako se zna da se pevačica udavala čak tri puta, o njenim muževima se takoreći ništa ne zna u javnosti. 

Prvi bračni drug pevačice ostavio je velike ožiljke na njenom srcu, no, to je nije sprečilo da ga još jednom otvori. Sada se na Instagramu pojavila fotografija sa venčanja u venčanici. 

 

 

Toliko ju je veoleo da prosto nije znao da se kontroliše. Smetao mu je njen posao i zahtevao je da ga napusti. Ona nije htela da se odrekne karijere jer je bila u zenitu slave. Toma ju je mnogo voleo i nije mogao da se suzdrži. Uhodio ju je. Pretio joj je da će je ubiti, nije znao šta priča. Ona je baš strahovala, a na kraju, kad ga prođe, bude mu žao i kaže joj: „Zar misliš da bih te ja ubio“. To je možda govorio u afektu. Sedam godina je sve to trpela, a on joj nije dao razvod. Nije mogao da shvati da više ne mogu zajedno da žive. Ma pakao – ispričala je za medije ranije drugarica Lepe Lukić i dodala da je pevačice tek pred smrt prvom suprugu oprostila grehe, jer ju je on to zamolio na samrti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading