NISAM MOGLA DA SE ODBRANIM OD UDVARAČA! Lepa Lukić priznala da su je muškarci saletali, pa otkrila da li su bili sa njom zbog njenog imena: Na neke sam PALA!

Autor:

Zabava

09.01.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić progovorila o odnosu sa muškarcima u mladosti.

NISAM MOGLA DA SE ODBRANIM OD UDVARAČA! Lepa Lukić priznala da su je muškarci saletali, pa otkrila da li su bili sa njom zbog njenog imena: Na neke sam PALA!

Foto: ATA Images

Lepa Lukić

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić gostovala je u jednoj emisji gde je otkrila da je u mladosti imala mnogo udvarača, kao i kako se ponašala prema muškarcima sa kojima je bila.

- Ja u životu nisam mogla da se odbranim od broja udvarača, ali na neke sam pala. Morala sam da nađem nešto kod momka da mi se sviđa. Kada bi me neko video sa tim dečkom, rekao bi "jao Lepa, pa on nije lep". Ja bih tu odgovorila da je on iznutra lep. Možda tebi nije lep, ali je meni lep. Ja sam uvek volela obične ljude i ponašala sam se u kući kao obična žena. Nisam dozvoljavala da moj partner oseti da sam ja nadmena Lepa Lukić. Ne, ja sam samo mogla da ga uzdignem, a ne da ga ponizim - rekla je Lepa i dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Lukić o udvaračima

- Svakom je odgovaralo to što sam ja Lepa Lukić, međutim, ja sam bila lepa žena. Nisam ja ni u snu sumnjala da je on sa mnom samo što sam Lepa Lukić, već njemu jedno i drugo odgovara - navela je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading