NISAM ZNALA DA SAM TRUDNA! Slavica Ćukteraš saznala da je u drugom stanju, odmah morala da napusti ŠOU, Ivana Peters sve shvatila prva! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.01.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Ćukteraš se prisetila trudnoće.

NISAM ZNALA DA SAM TRUDNA! Slavica Ćukteraš saznala da je u drugom stanju, odmah morala da napusti ŠOU, Ivana Peters sve shvatila prva! (FOTO)

Foto: instagram.com/cukterasslavica

Pevačica Slavica Ćukteraš je 2016. godine dobila ćerku Viktoriju, a za trudnoću je saznala tokom učešća u emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' zbog čega je ubrzo morala da napusti šou program, a na svom Instagram profilu se prisetila trenutka kada je saznala da je u drugom stanju.

Onaje podelila snimak svoje imitacije Vesne Zmijanac, a onda istakla da nije znala da je trudna, dok je njena koleginica Ivana Peters to odmah shvatila.

- Dok sam ovo pevala, koncentracija je morala biti jako visoka, da ne bih želudac izbacila na scenu - napisala je pevačica, pa dodala:

Republika

Foto: instagram.com/cukterasslavica

Slavica Ćukteraš se prisetila trudnoće

- Sa Ivanom Peters sam delila bekstejdž. Satima smo tu sedele, dok sam ja kukala, kako mi sve smeta i maska smrdi, i da mi je muka, i da mi je želudac u nosu, i da ne znam što sam uopšte ovde, jer mi ništa ne odgovara, ne znajući da sam trudna. Jedino je Ivana to znala i bez teksta, zbog mog ponašanja - prisetila se Slavica. 

Podsetimo, Slavica Ćukteraš je u brak sa Vladom Vramovim 2016. dobila ćerku Viktoriju, dok su se krajem 2019. razveli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading