MARIJA ŠERIFOVIĆ IMA PROBLEMA SA VILICOM! Pevačica javno zatražila POMOĆ! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.01.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović otkrila da ima problema sa zubima.

MARIJA ŠERIFOVIĆ IMA PROBLEMA SA VILICOM! Pevačica javno zatražila POMOĆ! (FOTO)

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

Pevačica Marija Šerifović aktivna je na društvenim mrežama gde svojim pratiocima deli svoje privatnosti, a sada se požalila na zube i zatražila pomoć.

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović se požalila na zube

Naime, u dilemi je da li da stavlja fiksu protezu, jer ima krive "trojke", a ovom prilikom je otkrila i da nema "dvojke".

- Pitanje glasi: Da li da stavim fiksnu protezu, da ispravim ovu krivu trojku, koju imam kao Hak i ovu gornju trojku. Pošto imam keca, pa trojku, nemam gornje dvojke, a dole nemam druge jedinice... Da li da stavljam protezu i da ulazim u tu agoniju od dve godine da bih ispravila trojku i trojku - upitala je ona svoje pratioce na Instagramu, te im je ostavila anketu da glasaju, a rezultate ćemo sigurno saznati uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading