BILI SMO OBIČNA RADNIČKA PORODICA! Sloba Radanović emotivan, prisetio se TEŠKOG detinjstva i koji OČEV poklon nikada neća zaboraviti!

Autor:

Zabava

08.01.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba se prisetio praznika u detinjstvu.

BILI SMO OBIČNA RADNIČKA PORODICA! Sloba Radanović emotivan, prisetio se TEŠKOG detinjstva i koji OČEV poklon nikada neća zaboraviti!

Foto: RTV Pink

Pevač Sloba Radanović i njegova koleginica Slađa Alegro gostovali su u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde su otkrili kako su proveli Božić.

- Bilo je divno. Božić sam provela sa mamom, Zokom i Milom, to mi je najlepše, svaki praznik gledam da budemo zajedno, jer to je ono od čega se živi - rekla je Slađa.

Republika

Foto: RTV Pink

Slađa Alegro i Sloba Radanović o Božiću

- Ja sam takođe bio sa porodicom, ovo i jeste period kad treba da ostanemo sa našim najbližima, kad radimo cele godine, ne moramo baš i za te najlepše praznike. Ja gledam da Badnje veče, Božić, Nikoljdan i Vaskrs ostavim za moju porodicu. Bilo je predivno, porodična atmosfera, to je dan kad gledamo da sumiramo sve i da ulepšamo jedni drugima vreme, da napunimo baterije. Kad pomislim na Božić i novogodišnje praznike, seti me na detinjstvo, mi smo bili obična radnička porodica, ništa nije bilo ekstravagantno, ali je bilo mnogo topline, ljubavi. Prva Nova godina koje se ja sećam to je bila 1994., neke restrikcije struje, otac mi je doneo paketić iz firme, neki plastični vozić, uvek se setim te scene - naveo je Sloba.

Republika

Foto: RTV Pink

Sloba Radanović o praznicima

Slađa je otkrila i šta joj ćerka Mila stalno zamera.

- Kad nekad budem u emisiji, pa je ne spomenem, ona kaže: "Zašto ništa nisi rekla za mene", a ja je pitam: "Šta da kažem, ne znam da li gledaš, da li si zaspala", a ona kaže: "Gledala sam, i sve čekam nešto ćeš reći, a ti ništa" - navela je Slađa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading