PRVI BOŽIĆ SA RASTKOM! Voditeljka Slagalice uživa u ljubavi sa glumcem, pa progovorila o deci i vrednostima koje neguje!

Autor:

Zabava

07.01.2023

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija i Rastko neguju svoju ljubav.

PRVI BOŽIĆ SA RASTKOM! Voditeljka Slagalice uživa u ljubavi sa glumcem, pa progovorila o deci i vrednostima koje neguje!

Foto: ATA Images

Voditeljka Marija Veljković i glumac Rastko Janković uživaju u svojoj ljubavi koju su otpočeli prošle godine, a ona je otkrila da je presrećna što je ovaj Božić sa porodicom i Rastkom.

- Ovo će mi biti prvi Božić sa Rastkom i baš se radujem! Nismo ništa posebno organizovali, imaćemo tradicionalan ručak u krugu porodice. Nama Srbima je važno šta se nalazi na trpezi, ali to nije poenta Božića i tu grešimo. Nije bitno šta je na stolu, već da porodice budu na okupu - smatra Veljkovićeva i dodaje da je ona zadužena ove godine za kuvanje:

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Marija Veljković i Rastko Janković se ljube na ulici

- Kad Božić proslavljamo kod moje majke, ona sprema trpezu jer je kraljica kuhinje. Pošto ovaj praznik provodimo u mom stanu, ja sam glavna kuvarica! Zavijaću sarme, napraviti mimoza salatu... Ma biće hrane, ali važnije je da bude ljubavi i sloge - priznala je Marija i istakla da decu obasipa poklonima:

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Marija Veljković i Rastko Janković uživaju u ljubavi

- Sa poklonima krećemo još od Svetog Nikole, pa preko Nove godine i Božića, do Srpske nove godine. Dobiju ih toliko da ne znaju šta će s njima! Najvažnije mi je da se smeju i raduju. Moje najstarije dete, sin Đurađ unosi badnjak u kuću i biće položajnik - zaključila je voditeljka za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading