ESTRADA ODAJE POČAST POKOJNOM KALEZIĆU! Milena Plavšić zavijena u crno, ridala suze na pomen voljenog kolege: Pa, dokle više, bre, ODOŠE NAM NAJBOLJI! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.01.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Plavšić došla da se oprosti od Zorana Kalezića, jer, kako nam je otkrila, neće moći da mu ode na sahranu u Danilovgrad.

Vest da je proslavljeni pevač Zoran Kalezić nakon duge borbe sa opakom bolešću preminuo, zavila je estradu u crno. Njegove kolege, bliski ljudi i prijatelji, danas se okupili tim povodom kako bi mu odali počast, a ceo događaj organizovala je izdavačka kuća "Jugoton".

Među prvima koja se pojavila na tužnom skupu bila je pevačica Milena Plavšić, koja prvo nije znala šta bi rekla i kako bi se oprostila od voljenog prijatelja i kolege, a zatim se kroz suze za Republiku prisetila trenutaka sa Kalezićem.

- Da vam kažem, ja Zorana znam od početka moja karijere. Započeli smo u istoj ovoj kući, Jugoton, koja je danas priredila ovu počast. Dugo se poznajemo dragi moj Zoran i ja, mnoge turneje smo zajedno proputovali, bio je zaista divan kolega. To je nešto što ostaje za ceo život, ti dobri ljudi, koji poštuju i cene svoje kolege i koleginice. Moj suprug se najviše družio sa njim u Budbi, Zoran je godinama pevao u jednoj bašti koja se zvala "Terasa pod lozom", a moj muž Duško Knežević, koji je nažalost preminuo pre dve godine, on je bio veliki boem, što se znalo i za Zorana. Voleo je da sluša Zorana, zajedno su dočekivali zore... Ma, to je nešto nezaboravno! Zoran ima te pesme koje diraju pravo u srce i ja uvek plačem kada ih čujem. Neki se vesele, a ja plačem! Veoma me njegove pesme pogađaju - kazala nam je pevačica, pa nastavila sa suzama u očima:

Republika

Foto: Republika

MIlena Plavšić plače zbog smrti Zorana Kalezića

- Voleo je mnogo da se šali, to je uvek radio. Ima je mnogo humora u sebi. Ma, bio je divan kolega! Mnogo mi je teško... Odoše nam svi najbolji, mislim se šta je to... Više puta kažem: "Pa, dosta više, dokle više"! Odoše nam stvarno izuzetne kolege, legende, to su sve same legende! Znate svi koliko ih je otišlo u poslednje vreme, velika šteta za narodnu muziku. Niko neće napraviti imena kao što su oni napravili, mladima je danas teško da naprave ime, što se kaže, za veka - ističe Milena potpuno uplakana.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Kalezić umro

Plavšićka nam je otkrila i kada se poslednji put videla i čula sa pokojnom Kalezićem.

- Mi smo leteos ovde proslavljali izlazak njegovog CD-a, nove pesme i niko se nije nadao da će ovo doživeti. Svi smo znali od čega je bolovao, ali imao je poslednju želju da održi još jedan koncert u Domu Sindikata, baš se nadao tome. Nisam htela da ga opterećujem, da ga pitam kako je, a čoveku je bilo sve teže i teže. Kontaktirala sam sa njegovom suprugom Irenom, ona nas je sve obaveštavala o njegovom stanju. Juče kad sam saznala da je preminuo, isplakala sam se k'o kiša! I danas plačem... Pamtiću ga samo po najlepšem. Nažalost, neću moći da mu odem na sahranu, da je bliže, rado bih otišla. Neka mu je laka zemlja - zaključuje Milena Plavšić za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Milena Plavšić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading