KALEZIĆEV SIN NEĆE DOĆI OCU NA SAHRANU?! Isplivala informacija zašto naslednik pokojnog pevača neće ispratiti roditelja na večni počinak

Autor:

Zabava

05.01.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Zorana Kalezića radi u Americi i nije uspeo da dobije potrebne slobodne dane za očevu sahranu.

KALEZIĆEV SIN NEĆE DOĆI OCU NA SAHRANU?! Isplivala informacija zašto naslednik pokojnog pevača neće ispratiti roditelja na večni počinak

Foto: YouTube/Printscreen

Sin Zorana Kalezića, Filip, neće prisustvovati sahrani svog oca. Iako ima veliku želju da roditelja isprati na večni počinak, on za to nije u mogućnosti jer živi u Americi. Kako se saznaje, Filip je zaposlen i nije mogao da dobije slobodne dane da bi otišao na tako dalek put.

- Vest o smrti oca jako je pogodila Filipa. I pored ogromne želje da dođe na sahranu, on nije u mogućnosti. U Americi važe sasvim drugačija pravila nego kod nas u smrtnim slučajevima. On živi u Čikagu. Zato će čim mu se ukaže prilika da dođe u Crnu Goru i ode ocu na grob. Sa svojim tatom bio je u stalnom kontaktu, bio mu je velika podrška u teškoj borbi sa opakom bolešću koju je Zoran, nažalost, izgubio - kaže izvor blizak porodici Kalezić za Kurir.

Republika

Foto: ATAImages

Zoran Kalezić preminuo

Podsetimo, folk pevač, koji je preminuo 4. januara 2023. godine, zavetovao je članove porodice da ga sahrane u rodnom Danilovgradu. Naglasio im je da ne želi da počiva u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Do poslednjeg dana uz njega je bila supruga Irena, s kojom se venčao 2017. godine i kojoj je posvetio pesmu, koju je napisao tokom bolesničkih dana. O tome je i javno pričao.

- Ovo nije samo priča o mojoj Ireni koja mi sada daje najveću snagu. To je jedna poštena, iskrena, ljudska, opšta priča o suštini, a to je ljubav. Nije tu bilo ni trunke želje da se ona impresionira, niti bilo koji drugi čovek. Ispalo je, međutim, da je to jedna od najlepših interpretacija u mojoj karijeri. Ja to osećam duboko, nosim u sebi, to je deo mene. Naša ljubav koja je rasla i još uvek raste i u ovom iskušenju, naše priče pored kamina uz čašu vina, to je naše najveće bogatstvo. Deca su na drugim stranama sveta, svako dođe i ode. Šta bih ja sada radio da nemam nju, moju Irenu? - ispričao je Kalezić pre nekoliko meseci za eKlinika portal.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Zoran Kalezić preminuo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading