HALID MUSLIMOVIĆ DUŽAN KAO GRČKA: Pevaču izrečena presuda, mora hitno da vrati dug od 50.000 EVRA!

Autor:

Zabava

05.01.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Halid Muslimović od prijatelja uzimao pare godinama, pa nije hteo da vrati.

HALID MUSLIMOVIĆ DUŽAN KAO GRČKA: Pevaču izrečena presuda, mora hitno da vrati dug od 50.000 EVRA!

Foto: Printscreen

Pevač Halid Muslimović se navodno tereti za dug od 45.750 evra Azi Handžiću, a na to se dodaje i kamata u iznosu od 4.600 evra, a sve po presudi Osnovnog suda u Prijedoru. 

U prvostepenoj presudi, na koju obe strane u parnici imaju pravo žalbe, piše da je tužiteljka tužbeni zahtev zasnovala na činjenicama.

- Tuženi je koristeći prijateljske odnose s njom u više navrata u dužem vremenskom periodu uzimao zajam od Aze radi vraćanja dugova kamatarima, popravke automobila, plaćanje advokatskih troškova, stana, kupovinu garderobe, plaćanje kazni i tako uzeo na zajam iznos od 47.500 evra. Ti iznosi su evidentirani u rukopisu i uz svaki iznos je naznačena svrha, o čemu postoje dokazi (opomena pred tužbu sa povratnicom od 19.11.2013. - navodi se između ostalog u presudi koja sadrži čak 24 strane, piše Kurir.

Republika

Foto: ATA Images

Halid Muslimović dužan kao Grčka

Podsetimo, početkom septembra održano je ročište na kojem se nije pojavila Muslimovićeva supruga Adelisa Hodžić kao svedok. Prema pisanjima medija, u sudnici je vladala tenzija, a najpre zbog toga što je Halidov prijatelj Aleksandar Čuković svedočio u njegovu korist i tako izneo nekoliko podataka koji navodno nisu istiniti.

Između ostalog, on je rekao da pevač nije uzimao pare od Handžićevih i da je sam gradio kuću u Sarajevu od temelja. Međutim, da Čuković ne govori istinu, lako se može utvrditi jer, zapravo, Halid je tu nekretninu kupio kad je već bila kompletno izgrađena, pa je Azin advokat Dragan Tolimir zatražio od sudije da navodno podnese prijavu protiv svedoka zbog lažnog svedočenja.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Aza Hadžić

Muslimović je, navodi dalje sagovornik, negodovao i navodno počeo da besni kad je Tolimir rekao da neće odustati od toga da se sasluša njegova supruga Adelisa jer je ona, a to je navedeno i u tužbi, uzela garderobu iz butika Aze Handžić u vrednosti od 3.000 evra i nikad joj nije platila. Ročište je završeno tako što je Handžićeva pred sudijom poručila Muslimoviću:

- Danas, za mesec ili za godinu dana vratićeš mi moje pare - kazala je ona, a pevač je nakon toga besan napustio zgradu suda.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Halid Muslimović

Ona je tada, kako se navodi, rekla da će preko suda tražiti da Halidov hotel u Prijedoru bude prodat na licitaciji ako joj on ne bude isplatio dug.

- Odustati neću sigurno. On je taj hotel prebacio na ime ćerke Lejle, a moj advokat će tražiti osporavanje prenosa imovine, što je moguće po zakonu. On je hotel preveo na ćerku jer je znao da se može desiti da mu sud oduzme imovinu jer duguje mnogima pare - kazala je Aza tada.

Podsetimo, Muslimovića je i bivšoj ljubavnici Sonji Bašić dužan 67.000 evra, a kako je ona tužila i njegovu decu, njegov dug iznosi oko 100.000 evra. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Halid Muslimović i Sonja Bašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading