TUGA DO NEBA U DOMU MC STOJANA! Pevač objavio uznemirujući snimak, ne može da dođe sebi od bola (FOTO)

Autor:

Zabava

05.01.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojan se potresnim objavama oprostio od svog ljubimca, a zatim poručio da se onaj ko je otrovao njegovog psa neće dobro provesti.

TUGA DO NEBA U DOMU MC STOJANA! Pevač objavio uznemirujući snimak, ne može da dođe sebi od bola (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevač MC Stojan objavio je na društvenoj mreži Instagram uznemirujući snimak na kojem se vidi kako se njegov pas bori za život, a nešto kasnije je saopštio da mu je najbolji prijatelj preminuo.

Stojan je, naime, u potresnim objavama otkrio da mu je pas otrovan, a onda se uz par fotogtafije i potresnim rečima oprostio od svog ljubimca, te poslao oštru poruku osobi koja je učinila ovo zlodelo.

Svi psi idu u raj, a ti što si mi otrovao psa, brzo ćeš na neko drugo mesto - piše u objavi.

Pevač je objavio snimak na kojem se vidi kako njegov pas jedva diše i bori se život, a uz to je poručio svim vlasnicima pasa da paze prilikom izvođenja svojih ljubimaca u šetnju.

Borili smo se za život, ali nažalost otrov je brzo delovao. Ovo stavljam na društvene mreže jer samo monstrum može ovo da uradi. Širim svest da čuvate i dresirate vaše pse da ne uzimaju bilo kakvu hranu. Jeste uznemirujuće, ali moram svim vlasnicima pasa da pokažem ovaj snimak - napisao je Stojan, pa dodao:

- Koko, počivaj u miru - oprostio se reper od svog ljubimca.

Republika

Foto: instagram.com/mcstojan

MC Stojanu otrovali psa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading