OTKRIVENA VELIKA TAJNA BAJAGINOG HITA! Pesma ''Tamara'' je jedna velika ZABLUDA i LAŽ!

Autor:

Zabava

04.01.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajaga otkrio detalje pesme ''Tamara''.

OTKRIVENA VELIKA TAJNA BAJAGINOG HITA! Pesma ''Tamara'' je jedna velika ZABLUDA i LAŽ!

Foto: www.youtobe.com/ Bajaga i Instruktori

Pevač Momčilo Bajagić Bajaga ima iza sebe niz hitova, koje znaju i pevaju sve generacije, ali ono što je uvek svima interesantno jeste način na koji su nastajali i koja se priča krije iza njih.

Njegova čuvena pesma ''Tamara'' se našla na ploči ''Bajaga i Instruktori pozitivne geografije'', a u pesmi je opisivao flert sa devojkom u Moskvi, ili Sankt Petersburgu, na kraju nije razjašnjeno.

Foto: ATA Images

Momčilo Bajagić Bajaga dao je sebi slobodu u pesmi Tamara

Kako je Bajaga ispričao, do 1984. godine kada je pesma nastala nije bio u Rusiji, a pored toga što je priča izmišljena, ne krije da je dao malo pesničkoj slobodi na volju.

Naime, on najpre kaže da je satima čeka ispred teatra Boljšoj teatra, što znači da Tamara živi u Moskvi, ali potom kaže da je lepša od Neve i raskošnija od Ermitraža koji su u Sankt Petersburgu. On je pričao da Rusima nije smetalo to.

Foto: www.youtobe.com/ Bajaga i Instruktori

Momčilo Bajagić Bajaga o pesmi Tamara

Međutim, tu nije kraj nelogičnostima u ovoj pesmi. Ona počinje glasom Ruskinje koja bi predstravljala Tamaru, ali kako nisu mogli da nađu devojku koja bi mogla da ispriča nešto na ruskom, jedan od saradnika Bajaginih, Dušan Mihajlović Špira je predložio da svaki dan na radiju ima vodostaj na ruskom, ako da su snimili spikerku sa radija, a u pesmi se čuje koliko je Dunav visok kod Bezdana, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading