MILE KITIĆ UDARIO GOSTA U GLAVU! Napravio INCIDENT na nastupu, SKANDAL neviđenih razmera, javnost ga ''RAZAPELA''! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.01.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Mile Kitić izgubio živce.

MILE KITIĆ UDARIO GOSTA U GLAVU! Napravio INCIDENT na nastupu, SKANDAL neviđenih razmera, javnost ga ''RAZAPELA''! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Folk pevač Mile Kitić miljenik je kako starije, a tako i mlađe populacije, te je na njegovim nastupima podjednako i jednih i drugih. Ipak, od silne želje fanova ovekoveče fotografiju sa njim, pevač se očigledno umorio. Njegovo ponašanje prema jednom fanu zgrozilo je javnost.

Foto: Printscreen RTV Pink

Mile Kitić

 

Naime, kako je pevač pevao na bini, jedan mlađi obožavalac koji je bio tik ispred bine uporno je pokušavao da se fotografiše sa folkerom. Posle nekoliko neuspelih selfija, mladić je zatražio još jednu fotografiju, ali je pevaču pukao film. 

 

 

On nije mogao više da istoleriše to fotografisanje, te je gosta odgurnuo, poručivši mu:

- Dobro je, slikao si 10 puta - rekao je Kitić i odgurnuo mladića i udario ga po glavi.

Pevačev gest su mnogi prokomentarisali kao neumesno ponašanje, jer ipak je to neko ko je pevačeva publika. 

- „Nervozan nešto“, „E pa, nema više cile mile“, „Razočarao me je“, „Ma dosadio čoveku“ - bili su samo neki od komentara na  Tik Toku račun pevačevog gesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading