MASSIMO POSLEDNJI KONCERT PEVAO SA DRENOM U PLUĆIMA! Doktori mu ZABRANJIVALI, a onda bili iza scene, osećao je da mu se bliži KRAJ: Ovo je nastup mog života!

Autor:

Zabava

04.01.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Massimo Savić do poslednjeg dana živeo je za muziku i publiku.

MASSIMO POSLEDNJI KONCERT PEVAO SA DRENOM U PLUĆIMA! Doktori mu ZABRANJIVALI, a onda bili iza scene, osećao je da mu se bliži KRAJ: Ovo je nastup mog života!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevač Masimo Savić preminuo je 23. decembra, a juče su se porodica i prijatelji poslednji put oprostili od njega na groblju u Zadru.

Niko ne može da se pomiri sa ovako velikim gubitkom, oni koji su ga poznavali kažu da je bio poseban, da se izdvajao i da je ovo veliki šok za sve. Koliko je bio poseban svedoči i priča o poslednjem koncertu, koji je održao samo meseca dana pre nego što je preminuo od karcinoma pluća.

Foto: ATA Images

Massimo Savić je koncert otpevao sa drenom u plućima

Naime, on je petog novembra održao veliki koncert u Areni Zagreb, a novinar Roman Bolković je otkrio do sada nepoznate detalje vezane za taj koncert.

- Davno bi trebalo započeti priču kad bih počeo od početka, pa ću je ispričati kratko, i od kraja. Pre par nedelja imao sam gosta, izuzetnog čoveka, velikog stručnjaka, medicinara. Pričali smo u slobodnom kontekstu o koječemu, o Bogu i svetu, i nekako nas je razgovor odveo do Massima. Da, taj moj gost bavi se i onkologijom. Rekao sam da ću pričati od kraja. I tako sam ja odmah na početku priče znao da je kraj, i nisam verovao, jer nisam pojma imao, ali priča tek počinje, tu, na kraju. Massimo je imao koncert u Areni. Kazao je tom mom gostu, svome lekaru, da mu je to životni koncert. Čovek mu je odgovorio da nije moguće da ga održi, da će taj životni koncert ugroziti njegov život. Massimo je mirno rekao da je upravo zato došao zamoliti da u backstageu bude taj moj gost, izuzetan čovek, dokor, i njegova medicinska ekipa. Pa ako šta krene po zlu, da se nađu. Doktor ga je gledao par trenutaka i nije verovao što mu Massimo predlaže, no pre no što je išta odgovorio Massimo je rekao:

Foto: ATA Images

Massimo Savić je održao svoj koncert života

– Doktore, s vama ili bez vas, ja ću taj koncert održati. Jer to je moj životni koncert, ponavljam vam.

Jasno, Massimo je znao da ta priča tu počinje jer se završava. Medicinski tim je bio iza scena, doktor je bio tu, Massimo nikada u životu, kaže mi Maminho, nije zakasnio na koncert, a kamoli ga otkazao, i otpevao je svoj životni koncert s – drenom u plućima - napisao je on u svojoj objavi.

Ova priča je potresla mnoge, a samo je potvrdila ono što smo svi osećali i znali, Massimo je zaista bio poseban.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading