PRIJA ĆE FILIPU RODITI JOŠ JEDNU BEBU: Aleksandra podelila srećne vesti!

Autor:

Zabava

02.01.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović otkrila je kako je proteklo prvo porodično jutro u Novoj godini.

PRIJA ĆE FILIPU RODITI JOŠ JEDNU BEBU: Aleksandra podelila srećne vesti!

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović

Pevačica Aleksandra Prijović za doček Nove godine pevala je u Banjaluci, a potom je odmah krenula nazad za Srbiju, kako bi sa naslednikom otvorila poklone. Ona je za medije ispričala šta se dešavalo u porodičnom domu prvo jutro u Novoj godini i kako je proteklo otvaranje poklona sa sinom. 

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović

 

- Nastupala sam u Banjaluci, pevala sam tri i po sata bez pauze, krenula sam za Beograd odmah. Ustala sam ujutru da otvaramo poklone, Aleksandar nije mogao da izdrži. Velike stvari pripremam u ovoj godini. Neka ostane tajna šta sam dobila na poklon. Nadam se da će ova godina biti još bolja od predhodne - rekla je Aleksandra za "Blic", a onda se dotakla prinove i sina Aleksandra.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović Nova godina

 

- Aleksandar je poželeo igračke. On je pisao pismo Deda Mrazu, poželeo je velikog dinosaurusa, ali kada ga pitamo da li želi brata ili setru on kaže da želi brata - rekla je Aleksandra.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading