OTAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ JE VEČITA MISTERIJA: Biznismen iz senke danas izgleda ovako, nakon razvoda od pevačicine majke otkriveno kakav odnos imaju!

Autor:

Zabava

17.12.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća misterija u porodici Prijović je Aleksandrin otac.

OTAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ JE VEČITA MISTERIJA: Biznismen iz senke danas izgleda ovako, nakon razvoda od pevačicine majke otkriveno kakav odnos imaju!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Aleksandra Prijović nikada nije krila svoje roditelje, no, u javnosti se uglavnom pojavljivala njena majka Borka, a najveća misterija u njihovoj porodici je otac. 

Naime, fanovi u komentarima na društvenim mrežama ističu da je pevačica preslikana majka, a malo ko zna kako izgleda njen otac Nedeljko.

Foto: Republika TV

Aleksandra Prijović slike

 

Podsetimo, Aleksandra je svojevremeno pričala o razvodu njenih roditelja, ali je isticala da su oni bili dovoljno zreli da taj dovoljno stresan period ne utiče na nju i njeno odrastanje, te da i sa ocem i majkom ima fantastičan odnos. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović

 

Otac Aleksandre Prijović se zove Nedeljko, inače, na svom Instagram profilu često objavljuje ćerkine fotografije, čime je svima stavio do znanja da je podržava u karijeri. Inače, Nedeljko ima privatan biznis i ne voli da se pojavljuje u javnosti. 

Jedna od fotografija sa ćerkom posebno je dirnula Nedeljkove pratioce, koji su ostavljali lavinu komentara ispod.

- "Koliko lep prizor", "Ovo je stvarno prelepo videti oca i ćerku", "Divni ste i prelepo, veliki pozdrav", "Prelepi ste, ali je Aleksandra ista majka" - bili su samo neki od komentara ispod fotografije. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading