HIT IZJAVA ALEKSANDRE MLADENOVIĆ, PEVAČICA NAKON RASKIDA PORUČILA: Kada nađete dečka i kažete ovo je pravi, na kraju ostane samo konj!

Autor:

Zabava

30.12.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović otkrila je deo o ljubavnom životu.

HIT IZJAVA ALEKSANDRE MLADENOVIĆ, PEVAČICA NAKON RASKIDA PORUČILA: Kada nađete dečka i kažete ovo je pravi, na kraju ostane samo konj!

Foto: Instagram.com

 Pevačica Aleksandri Mladenović otkrila je da joj prethodna godina nije bila nimalo nije bila laka, a sada je otkrila zbog čega.

- Neka ode ova teška 2022. godina i sa velikim žarom čekam 2023. Ova godina mi je bila baš dosta izazovna i mogu slobodno da kažem jako teška godina i jedva čekam da prođe. Bila je teška zbog posla i generalno na sebe mislim, stalno sam bila bolešljiva, mnogo sam radila a malo sam odmarala - rekla je pevačica.

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Mladenović

 

Kako iza sebe ima buran period kada je ljubav u pitanju, Aleksandra je otkrila i koja joj je najveća greška.

- Pa vi znate šta je moja greška u 2022. godini, tako da nećemo da se ponavljamo, jer mi bude neprijatno. Kada mi Bog pošalje pravog muškarca onda ću da se skrasim i smirim, do tada vredno radim na novim pesmama i novom albumu. Ljubavi trenutno nema ni na vidiku - rekla je i dodala da je mnogo toga naučila iz prethodnih veza.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Aleksandra Mladenović slike

 

Na pitanje kada će predstaviti novog partnera, odgovorila je:

- To će se znati, ja sam kao i svaka ženska osoba. I sami znate da kada nađete dečka i kažete ovo je pravi i a njega se udajem 100 posto, na kraju ostane samo konj - kroz osmeh je istakla za Grand.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading