KAFANA MI JE POROK, ŽIVOT MI JE ROLERKOSTER! Aco Pejović o porodici, karijeri, staroj i Novoj godini: Veliki planovi u 2023!

Autor:

Zabava

31.12.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Volim dobro vino, volim da zapalim tompus i otvoreno pričam koliko uživam u druženju s dragim ljudima, kaže folker.

KAFANA MI JE POROK, ŽIVOT MI JE ROLERKOSTER! Aco Pejović o porodici, karijeri, staroj i Novoj godini: Veliki planovi u 2023!

Foto: Republika.rs

Pevač Aco Pejović za Republiku kaže da nije siguran da bi život mogao da zamisli bez odlazaka u kafanu, gde se najbolje provodi s prijateljima, te i da mu je najveći porok, uz vino, i dobar tompus.

Pevač je sumirao godinu za nama, pa je, pored brojnih uspeha na poslovnom planu i punih arena, najavio i nove koncerte, a otkrio nam je zbog čega mu slava raste iz godine u godinu i zašto ga narod voli više nego ikad.

- Obožavam kafanu, obožavam to vreme koje uglavnom provodim s prijateljima i porodicom. Volim dobro vino, volim da zapalim tompus i otvoreno pričam koliko uživam u druženju s dragim ljudima. Volim tu atmosferu, volim kada smo svi raspoloženi i sve to što nam kafana daje - kaže pevač.

Pejović kaže da je zadovoljan time koliko mu je godina za nama bila uspešna, te i da je isključivo radom došao do tačke na kojoj je sada.

Znate kako, shvatio sam da je život zapravo rolerkoster emocija i događaja. Bila je ovo godina u kojoj sam na profesionalnom planu ostvario ogroman uspeh - tri Tašmajdana, dva Spensa, veliki solistički koncerti širom regiona... Malo je reći da sam, kada je reč o mom poslu, prezadovoljan i bio bih nezahvalan kada bih rekao da je moglo biti drugačije ili bolje. Sve što jedan umetnik želi, kada je reč o njegovoj karijeri, doživeo sam tokom godine za nama - priča pevač i nastavlja:

Foto: Promo

Aco Pejović kaže da ne planira previše unapred, ali da se raduje velikim koncertima u Novoj godini

- Mislim da me ljudi vole zbog moje iskrenosti i emocije koju pokazujem na nastupima. Nikada dosad nisam, bez obzira na dugi niz godina bavljenja ovim poslom, samo odrađivao nastupe. Uvek sam na visini zadatka, sa sjajnim muzičarima, vrhunskom opremom, ozvučenjem i pevam kao da je svaki nastup u Areni ili na Tašmajdanu. Jednostavno, poštujem ljude koji izdvoje novac i vreme da bi došli na moj nastup. I uvek imam istu želju - da s nastupa odu srećni. 

Aco kaže da svašta sprema za beogradsku publiku, te i da je moguće da će se desiti i veliki koncert na Ušću.

- Koncerti su uveliko u planu, prvi veliki je sada u februaru i to u Zagrebu u Areni, pa onda idemo redom... Tašmajdan mi je relaksirao um, srce i dušu, tako da za Beograd spremam svašta. O tom-potom - rekao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading