CRNA SUDBINA RIJALITI UČESNIKA! Poginuli su u STRAVIČNOJ nesreći, leteli 20 METARA i upali u ledenu reku, sve to gledali njihovi prijatelji, JEZIVO!

Autor:

Zabava

29.12.2022

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I 15 godina kasnije, niko ih ne zaboravlja.

CRNA SUDBINA RIJALITI UČESNIKA! Poginuli su u STRAVIČNOJ nesreći, leteli 20 METARA i upali u ledenu reku, sve to gledali njihovi prijatelji, JEZIVO!

Foto: Youtube.com printscreen

29. decembra 2007. godine došlo je do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su na putu Obrenovac - Šabac automobilom sleteli u reku učesnici Velikog brata Zorica Lazić (24) sa Kosova, Stevan Zečević Zeka (24) iz Novog Sada i Elmir Kuduzović (26) iz grada Gračanica kod Tuzle.

Vest o njihovoj pogibiji potresla je čitav region, javnost se ujedinila i niko nije mogao da veruje kakva je sudbina zadesila ova tri mlada života. U noći kada su napustili kuću Velikog brata, uputili su se na žurku u Loznicu gde je trebalo da budu specijalni gosti.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Scene sa mesta nesreće

Krenuli su sa dva automobila, a u drugom su bili takođe bivši takmičari "Velikog brata", Jelena Žeželj, Tanja Obradović i njena sestra Ivana. Po Zoricu, Stefana i Elmira došao je momak Vladimir Sarić koji je trebalo da ih odveze u Loznicu. Neposredno pre nesreće, on i Elmir su zamenili mesta i on je upravljao kolima. Sarić je jedini preživeo saobraćajnu nesreću.

Kako se navodi, Elmir je vozio nekoliko brzo, a Tanja ih je zvala nekoliko minuta pre nesreće i molila da uspore. Pred ulazak na most preko reke Vukodraž izleteli su uz krivine, vozilo je letelo dvadesetak metara, prevrnulo se na krov i završilo u ledenoj reci. Tanja je pokušala da uskoči u reku da im pomogne, a prisutni su je sprečili. Ona i Jelena su se od šoka onesvestile.

 

 

Rijaliti se tada prekinuo, ostatak učesnika je pušten kući, novac im je razdeljen, a to je jedina sezona koja nije imala pobednika.

Svedočenja Tanje Obradović su jedna od najpotresnijih.

- Svake godine se setim toga. Nijedna Nova godina više nije ista. Pretužna sam što ih nema, nisam ih zaboravila. Krivo mi je što se svaki poziv od medija svodi na to, jer me podseti na njih, na to što se dogodilo. Ušli smo u "Velikog brata" kako bi se čulo za nas, kako bismo se afirmisali, bili smo mladi, željni svega i uspeha, a dogodila se tragedija. I dalje me ljudi prepoznaju kada me vide, ali me povežu sa tom situacijom. To je za mene trauma za ceo život - rekla je Tanja koja sada živi u Švajcarskoj, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading