TREBALO JE ZAJEDNO DA IDEMO U IZRAEL! Dara Bubamara NEUTEŠNA, otkrila planove koje su imali ona i Laća, jedan detalj posebno BOLI!

Autor:

Zabava

27.12.2022

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica neutešna.

TREBALO JE ZAJEDNO DA IDEMO U IZRAEL! Dara Bubamara NEUTEŠNA, otkrila planove koje su imali ona i Laća, jedan detalj posebno BOLI!

Foto: ST/Vladimir Lukić, YouTube/Printscreen

Danas je na Novom groblju sahranjen Milan Laća Radulović. Od njega se oprosto veliki broj saradnika i prijatelja, a među njima i Dara Bubamara koja je neutešna zbog Laćine iznenadne smrti. 

- Ne mogu da dođem sebi još od šoka. Bila sam u Barseloni sa sinom kad sam saznala za tragediju, posle sam imala neke nastupe. Nisam stigla ni da ga ožalim. Tek me je sad stiglo sve. Ne mogu da verujem da mog Laće više nema. Jadan Futa. Radila sam ko budala u poslednje vreme i odlučila sam da uzmem slobodan januar. Uskoro će mi i izaći i njegova pesma "Koka roka". Čak smo imali i plan da u januaru odemo zajedno za Izrael - rekla je neutešna Dara pored Laćinog groba, pa dodala:

Republika

Foto: Republika/P. Radosavljević

Dara Bubamara na Laćinoj sahrani

- Zove on mene skoro i kaže mi na bosanskom, pošto smo tako pričali zbog mog pokojnog ćaleta: "J*bote, al smo uboli pesmu"... Inače, mog tatu je zvao Pera Krajišnik. Dogovarali smo se da kad se vrati sa puta, da odemo zajedno na groblje kod Marine i kod mog tate. Sad kad su mu spuštali kovčeg, pomislila sam u sebi: "Pozdravi mi Peru!" Ja i dan-danas živim od Marininih pesama. Ceo život najviše njih pevam. Kažu da kad pada kiša, dok sahranjujemo nekoga, da i pokojnik plače, jer žali za životom. Mnogo je voleo život. Tuga. Neutešna sam - rekla je ona za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading