UDALA SE ZA GASTARBAJTERA, A ONDA JE SVE PUKLO! Sneki nakon razvoda nikada više nije govorila o bivšem mužu, ali ni o jednom drugom muškarcu, sve je SKRIVENO!

Autor:

Zabava

23.12.2022

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se vise nije udavala.

UDALA SE ZA GASTARBAJTERA, A ONDA JE SVE PUKLO! Sneki nakon razvoda nikada više nije govorila o bivšem mužu, ali ni o jednom drugom muškarcu, sve je SKRIVENO!

Foto: ST/N.MUTIĆ

Snežana Babić Sneki godinama je na javnoj sceni, ali je svoj privatni život uspela da očuva. Ona je 2009. godine bila u braku sa biznismenom iz Nemačke Radomirom Stojanovićem, a razvod je bio bolan.

Nakon ovog rastanka, ona više nikada nije govorila o muškarcima, niti je nekog pokazala javnosti, a takođe i bivšeg više nikada nije spomenula.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Snežana Sneki Babić o braku

Ona je jednom prilikom govorila o planovima za budućnost i tom prilikom otkrila da je otvorena za nove ljubavi.

- Ja jedan brak imam iza sebe, nikad ne reci nikad.. Dostigla sam zrele godine, tačno znam šta hoću, a i šta neću. Želim sebi da priuštim komforan život i budem okružena sjajnim, dobrim ljudima koji imaju pozitivnu energiju - istakla je jednom prilikom Sneki, prenosi Informer.

Ipak, ona je istakla i da joj brak kao potpis kod matičara ne znači mnogo dok se dvoje ljudi voli i poštuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sorraya

23.12.2022 16:10

Caki, caki, cale kupi mi sandale, samo pazi cale da ne budu male.🤣😂🤣😂