DEJAN DRAGOJEVIĆ UTUČEN NAKON NEUSPELOG RAZVODA! Nije skrivao tugu na licu, koštali ga ljubavni brodolomi (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.12.2022

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević i brojne poznate ličnosti bili su deo novogodišnjeg koktela u jednom beogradskom tržnom centru

DEJAN DRAGOJEVIĆ UTUČEN NAKON NEUSPELOG RAZVODA! Nije skrivao tugu na licu, koštali ga ljubavni brodolomi (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Voditeljka televizije Pink Bojana Lazić organizovala je novogodišnji koktel u jednom prestoničkom tržnom centru, na koji su se okupile brojne poznate ličnosti. 

Veliku pažnju privukao je dolazak braće Dejana i Davida Dragojevića, koji se nisu javno pojavljivali nigde otkad je mlađi brat raskinuo sa aktuelnom učesnicom Zadruge Aleksandrom Nikolić.

Naime, Dejan Dragojević, kome se danas i dalje zakonita žena Dalila nije pojavila na ročištu kako bi okončali brak, pojavio se skockan od glave do pete, ali je na licu imao kiseli osmeh, po čemu je moglo da se nasluti da Dragojević i dalje nije sasvim raspoložen nakon ljubavnih brodoloma koji su mu se desili. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dejan i David Dragojević sa Bojanom Lazić

Pored poznate braće, "šou je ukrala" Tina Ivanović, čiji stajling je podsećao na noćnu moru, iako bi pevačici na liniji pozavidele mnogo mlađe koleginice. 

Tina je na sebi imala crni šešir, čoker, rukavice, džemper i kaput, a jedino što na njoj nije bilo u istoj boji je košulja, zbog čega su mnogi prokomentarisali da joj je stajling izuzetno mračan. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tina Ivanović

Na gradskom događaju u beogradskom tržnom centru, pojavile su se brojne poznate ličnosti, a delić atmosfere možete pogledati u video-zapisu u nastavku teksta: 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading