NJEN INTIMAN ODNOS GLEDALA JE CELA SRBIJA, A SADA PLIVA U PARAMA: Udala se za imućnog Italijana i živi život iz snova! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.12.2022

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Aleksić, nekadašnja učesnica "Farme", danas živi život iz bajke

NJEN INTIMAN ODNOS GLEDALA JE CELA SRBIJA, A SADA PLIVA U PARAMA: Udala se za imućnog Italijana i živi život iz snova! (FOTO)

Foto: instagram.com/gogaaleksic

Goga Aleksić

Goga Aleksić široj javnosti se predstavila u rijaliti programu "Farma", gde je rekla da je go-go igračica, a milioni su gledali njen intiman odnos sa Filipom Đukićem. 

Ona se nakon haosa u rijalitiju preselila u Italiju, a onda je sve iznenadila vest da se udala.

Republika

Foto: Prntscrin

Goga Aleskić i Filip Đukić

Njena svadba bila je organizovana na plaži u Napulju, a venčanju je prisustvovalo 50 ljudi iz Srbije.

- Goga i Luiđi su se zaljubili na prvi pogled, odmah su znali da je to ljubav ze ceo život. Maštali su o venčanju na plaži, pa su tako izabrali jednu od najskupljih vila u Napulju. Pozivnice za venčanje su dobili i Gogini prijatelji iz Srbije. Čak njih 50 je stiglo u Italiju kako bi bili uz nju na najvažniji dan u životu. - rekao je izvor "Informera" tada.

Inače, Goga sada čeka bebu sa svojim izabranikom.

 

Podsetimo, Goga je ranije otkrila detalje iz svoje veze sa proslavljenim vaterpolistom Nikolom Rađenom.

- Bila sam mlada, nezrela, pomalo glupa i zaljubljena u njega. Viđali smo se neko vreme i baš sam se zaljubila. Mislila sam da niko neće saznati za nas, a kad se pročulo, bilo je: kuku, majko. Oduvek sam volela dobre i izdržljive momke, dobre ljubavnike. Da mi je ova pamet, a ono vreme, bilo bi sve to s Rađenom drugačije. On je super lik u svakom smislu - rekla je Goga pre nekoliko godina, koja se u gorepomenutom rijalitiju predstavljala kao go-go igračica.

Aleksićeva je u rijalitiju otkinula na Filipa Đukića, sa kojim je imala intimne odnose po celom imanju, a gledaoci su u šoku gledali njihove “vrele akcije”. Igračica se bez problema skidala gola pred kamerama, a sada vodi potpuno drugačiji život.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading