ISPLIVALA LAĆINA FOTOGRAFIJA IZ DETINJSTVA! Sa osam godina pojavio se u spotu poznate pevačice, bio je glavna faca! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2022

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović pojavio se u muzičkom spotu za pesmu "Svaka cura danas zna"

ISPLIVALA LAĆINA FOTOGRAFIJA IZ DETINJSTVA! Sa osam godina pojavio se u spotu poznate pevačice, bio je glavna faca! (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen

Sin pokojne hitmejkerke Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Radulovića Fute, Milan Laća Radulović, pronađen je danas mrtav u Izraelu. Kako mediji prenose, njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici u Tel Avivu, a mnogi nisu znali da je još od malih nogu kročio na estradno nebo. 

Naime, Laća je već sa osam godina pojavio u spotu za pesmu "Svaka cura danas zna" koju je izvodila tada popularna pevačica Lola.

Lola je sarađivala sa bendom Laćinog oca, pa je mali Radulović dobio priliku da se oproba pred kamerama, ali i da zapeva.

Republika

Foto: Printscreen

Milan Laća Radulović kao dečak

Laća je već tada privukao veliku pažnju i bilo je jasno da će mu zvezde biti naklonjene, kada je u pitanju muzika.

Republika

Foto: Printscreen

Milan Laća Radulović u muzičkom spotu

Podsetimo, Laćin život obeležila su dve velike tragedije tragedije, smrt majke Marine Tucaković i brata Miloša, koji je preminuo 2008. godine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading