LJUPKA STEVIĆ SAZNALA ZA EKSPLOZIJU U STEPI STEPANOVIĆ: Pevačica zabrinuta, vatrogasci izvlače decu iz stanova, jeziva scena!

Autor:

Zabava

17.12.2022

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević oglasila se nakon što se zadesila eksplozija u naselju Stepa Stepanović!

LJUPKA STEVIĆ SAZNALA ZA EKSPLOZIJU U STEPI STEPANOVIĆ: Pevačica zabrinuta, vatrogasci izvlače decu iz stanova, jeziva scena!

Foto: rina/printscreen/youtube.com

Beograđane je ove noći uznemirila vest o eksploziji u voždovačkom naselju Stepa Stepanović, koje je u potpunosti blokirano od strane pripadnika policije i dežurne vatrogasne brigade, koji su na terenu i saniraju požar. Ova vest uznemirila je pevačicu Ljupku Stević, koja stanuje u ovom naselju, a loše informacije su je zatekle u Novom Pazaru, gde večeras nastupa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Pevačica se uplašila za bezbednost svojih komšija, ali i svog kučeta, koje je ove noći ostalo samo u stanu.

- Šta je bre ovo, šta se dešava?! Sad sam čula, ja nisam tu, ja sam u Novom Pazaru, radim. Javila mi je komšinica da se desila eksplozija, ozbiljna detonacija na šestom spratu. Samo da nije moja zgrada, kuče će da mi crkne, sad ću da proverim - bila je vidno uznemirena Ljupka, koja nam se nekoliko minuta kasnije javila sa novim saznanjima.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ljupka Stević

 

- Plinska boca je ekplodirala, sad mi je javila komšinica, nije u mojoj ulici, već u susednoj. Sve je zatvoreno, bukvalno ne može da se priđe od vatrogasaca i policije, kaže mi da izvlače decu... Užas, strašno!

- Da ne brinu komšije, nije Ljupka ovaj put bacila bombu - kroz smeh je rekla Ljupka za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading