ŽAO MI JE ANE NIKOLIĆ! Tanja Savić o koleginici: "Neka je neko povuče za rukav i kaže joj da se OPAMETI" (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.12.2022

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić razvezala jezik o koleginici

ŽAO MI JE ANE NIKOLIĆ! Tanja Savić o koleginici: "Neka je neko povuče za rukav i kaže joj da se OPAMETI" (VIDEO)

Foto: Republika

Za razliku od mnogih njenih koleginica, Tanja Savić se libila da progovori o koleginici Ani Nikolić čije je ponašanje u više navrata zabrinulo njene fanove, a pevačica koju je karijeru započela u "Zvezdama Granda" tvrdi da Nikolićevoj treba pomoć bliskih osoba. 

Tanja je tvrdila da lično ne poznaje Anu Nikolić, ali smatra da je izuzetno emotivna osoba, kojoj treba pomoći: 

-Ana zaista lepo peva i sve, ali malo mi je žao nje. Sigurna sam da svi znate o čemu ja govorim, niko se ne usuđuje da priča.  Svi znamo ko je bila Ana na početku njene karijere, kako se ponašala, bila je "devojka od milion dolara". Žao mi je što nema neko da je povuče za rukav i kaže: "Opameti se, radi, pevaj, trudi se malo". Povukla se iz javnog života i nema je - rekla je Tanja Savić za Republiku.  

Republika

Foto: Republika

Tanja Savić

U razgovoru o Ani Nikolić, pevačica se dotakla i Nataše Bekvalac, na koju je, kako kaže, ponosna jer je borac. 

-Upoređujem Natašu Nikolić i Anu Nikolić, jer su iz istog vremena. Nataša je "Barbika iz Novog Sada" i zaslužila je mesto na kom je sada. Borbena je, a mnogo je prošla u životu, ali opet gura. Zaista ne znam kroz šta je Ana prošla, ali ona o tome ne priča, drži to samo za sebe. Smatram da neko ko joj je blizak, mora da je vrati na pravi put. Stvarno njen glas, lepota i harizma... mislim da je retko koja pevačica sa naših prostora imala to - objasnila je Savićeva. 

Republika

Foto: Republika.rs

Ana Nikolić

Na konstataciju Nemanje Nikolića da je mogla da napuni Arenu, samo da nije napravila pauzu u karijeri, Tanja Savić kaže:   

-To je zaista divno čuti od njega, zaista poštujem sve svoje kolege iz prve generacije "Zvezda Granda", nekako sam i emotivno vezana za njih. Hvala mu na tome. Mislim da bi bilo tako možda, slažem se sa njim. Ni ovako nije loše, sve ima svoje "zašto". To što sam otišla, donelo mi je mnogo toga lepog, a to su moja deca. Da nije bilo te pauze, možda se još uvek ne bih ostvarila kao majka. Naravno da je sve došlo na svoje i da sam zalužila ovo mesto na estradi, gde sam sada - istakla je ona.

Šta je još rekla Tanja Savić, pogledajte u video-zapisu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading