POZNATA PEVAČICA I STARLETA PRONAĐENA MRTVA U SMRSKANOM AUTU! Danima su je tražili, a onda su zatekli STRAVIČAN PRIZOR!

Autor:

Zabava

13.12.2022

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Guduraš nastradala je sa svega 27 godina.

POZNATA PEVAČICA I STARLETA PRONAĐENA MRTVA U SMRSKANOM AUTU! Danima su je tražili, a onda su zatekli STRAVIČAN PRIZOR!

Foto: printscreen/facebook

2014. godine, javnost je potresla vest o smrti starlete i pevačice Slađane Guduraš (27) koja je pronađena mrtva u slupanom automobilu. Naime, policija je pronašla slupani ''Golf'' u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin.

U uništenom vozilu je bilo telo ženske osobe, a policija je od samog početka sumnjala da se radi o Slađani, koja je šest dana ranije nestala. Automobil je pronađen u rastinju, te se pretpostavlja da se radi o saobraćajnoj nesreći i da je pevačica sletela sa puta.

Foto: facebook.com/Slađa Guduraš

Slađana Guduraš

Slađana je od 10. decembra bila nedostupna na svim telefonima, kada je oko 18 časova prešla granicu na putu ka Bijeljini i od tada joj se gubi svaki trag, te se smatrala nestaom. Nađena je nekoliko dana kasnije.

Foto: facebook.com/Slađa Guduraš

Slađana Guduraš pronađena je mrtva u smrskanom automobilu

Sahranjena je u Srpcu. Sa sahrani je prisustvovalo preko 200 ljudi skrhani bolom i tugom, pored jecaja njene majke Jelke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana. Od imena sa estrade primećen je samo reper Đus sa kojim je Guduraš imala duetski hit "Silikoni i kubicu", sa kojim je i otpočela svoju karijeru. Pojavila se i u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan", a karijeru pevačice počela je duetom sa Đusom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading