APSOLUTNI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ognjen Amidžić se prerušio u Lepu Brenu, pa pokazao DUGE NOGE! Svi popadali od smeha (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić se zbog gostovanja Lepe Brene u svojoj emisiji transformisao u pevačicu.

APSOLUTNI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ognjen Amidžić se prerušio u Lepu Brenu, pa pokazao DUGE NOGE! Svi popadali od smeha (VIDEO)

Foto: printscreen/blic tv

Voditelj Ognjen Amidžić u javnosti je poznati kao pravi šoumen, te u svakoj svojoj autorskoj emisiji oduševi gledaoce kraj malih ekrana. Tako je bilo i ovog puta, kada se za potrebe najave novog izdanja "Amidži šou-a", od glave do pete prerušio u pevačicu Lepu Brenu, koja će večeras nakon više od decenije biti njegov gost.

Naime, Ognjen je uz pomoć šminke i urnebesnog autfita sa sve visokim potpeticama uspeo da dočara Brenin stil i iznese njen famozni srebrni šorts koji je nosila u filmu "Tesna koža", a kao trešnjica na torti bile su njegove noge u crnim, providnim hulahopkama. Voditelj je tako istakao "duge noge", kako glasi naziv jednog od pevačicinih najvećih hitova, sa sve maljama, koje su se providile ispod čarapa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AmiG Show (@amigshow)

Kako je istakao u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram, Amidžić je za potrebe snimanja postao Ognjenka i tako izazvao lavinu pozitivnih komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Deda

14.12.2022 00:18

Latentni... Jedva cekaju takvi da kao u ime zabave obuku stikle i pokazu se. To ih valjda pali, sta li.