ZAVIRITE U DOM SLOBODE MIĆALOVIĆ: Ovde je glumica odrasla sa sestrama, porodična kuća u Leskovcu ovako izgleda!

Autor:

Zabava

12.12.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovde je odrasla glumica Sloboda Mićalović!

ZAVIRITE U DOM SLOBODE MIĆALOVIĆ: Ovde je glumica odrasla sa sestrama, porodična kuća u Leskovcu ovako izgleda!

Foto: Instagram.com

Topao kutak namenjen petočlanoj složnoj porodici, prepun predivnih uspomena je dom Slobode Mićalović u Leskovcu. Glumica je odrasla sa dve sestre starijom Mirjanom i mlađom Draganom, a period detinjstva i rane mladosti pamti po slozi, miru i i beskonačnoj ljubavi koju su roditelji sa njom i sestrama nesebično delili.

Republika

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović

 

Dolazak u Beograd zbog studija i napuštanje rodnog grada dramskoj umetnici  teško je pao jer je tamo osim porodice, ostavila i brojne prijatelje. U par narednih godina, dosta toga se, u tom segmentu promenilo. Društvo se raštrkalo svuda po svetu, dok su obe sestre i majka sreću pronašle kraj nje u srpskoj prestonici. Dom Slobode Mićalović u Leskovcu, danas je iz tog razloga prazan, a to kako je izgledao, ostalo je zabeleženo na fotografijama koje tri sestre i majka rado danas gledaju u starim albumima i prisećaju se lepih događaja. Uspomene vezane za Slobodinog oca, glumca Dragana Mićalovića posebno su im drage kao i one koje se tiču proslava rođendana i slava.

Slobodina mlađa sestra, takođe glumica Dragana Mićalović nedavno se prisetila upravo jednog takvog momenta i podelila ga sa pratiocima na „Instagramu“, a tu se moglo videti kako dom Slobode Mićalović u Leskovcu izgleda ili bar kako je nekada izgledao. Prvo što su fanovi sestara Mićalović primetili jesu prugaste tapete u dnevnom boravku, dugačaj trpezarijski sto, kauč na razvlaćenje i bela komoda na kojoj stoji televizor. U kadru je i Slobodina i Draganina majka Milica koja pozira kraj slavske sveće i kolača, spremna da dočekuje goste.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Sloboda Mićalović Instagram

 

Dom Slobode Mićalović u Leskovcu, bar dok su Mićalovići živeli u njemu, bio je prijatna nekretnina u kojoj je ljubav imala glavnu reč.

BONUS VDEIO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading