VRAĆEN TELEFON POKOJNE KIKE NJENOJ MAJCI! Nataša se oglasila, pokazala mobilni i šokirala. Neko je pokušao da PROVALI ŠIFRU! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2022

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataši Đukić je vraćen telefon njene pokojne ćerke Kike.

VRAĆEN TELEFON POKOJNE KIKE NJENOJ MAJCI! Nataša se oglasila, pokazala mobilni i šokirala. Neko je pokušao da PROVALI ŠIFRU! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Jutjuberka Kristina Kika Đurkić pronađena je mrtva u svom stanu osmog decembra prošle godine, a od tada je njena smrt jedna od glavnih tema javnosti, pre svega jer njena majka Nataša Đukić sumnja u istragu policije i tvrdi da njena ćerka nije izvršila samoubistvo, već da je ubijena.

Foto: Printscreen Instagram natadjukic _

Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva osmog decembra prošle godine

Tokom istrage, policija je zaplenila Kikin telefon i dnevnik. Njena majka Nataša je danas otkrila da joj je telefon vraćen, ali da ne može da mu pristupi jer je kartica blokirana jer je neko pokušavao više puta da ga otključa sa pogrešnom šifrom.

- Upravo mi je vraćen telefon. Po ovome, nema mogućnosti da se uključi jer je suviše puta pokušano da se uključi sa pogrešnom šifrom, a poslednji put u avgustu - napisala je Kikina majka koja je objavila i fotografiju mobilnog telefona.

Foto: Printscreen Instagram natadjukic _

Telefon Kristine Kike Đukić

Podsetimo, Nataša Đukić mesecima unazad govori da postoje brojne nelogičnosti vezane za smrt njene ćerke, te neumorno pokušava da dođe do istine. Ona je jednom prilikom rekla da Kikinog dnevnika koji je redovno pisala nema,

- Nigde nema njenog dnevnika. U njemu je sve pisala, a telefon je još uvek u tužilaštvu. Neko je njen nalog ugasio dan pre njene smrti i prvi na njemu objavio da je preminula. Još ne znam ko je to bio. Mnogo je toga nejasnog vezano za njenu smrt i čekam da se istraga potpuno završi. Imam razloga da verujem da Kika nije imala nameru da se ubije. Čak i da je imala, ona to ne bi uradila na moj rođendan - izjavila je Nataša tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading