JOVANA JEREMIĆ PRVI PUT OTKRILA DETALJE POKUŠAJA SILOVANJA: Bacio me na krevet i ljubio po vratu, tresao se koliko se napalio!

Autor:

Zabava

12.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka kaže da je nasilnik dolazio u kafanu koju su držali njeni roditelji.

JOVANA JEREMIĆ PRVI PUT OTKRILA DETALJE POKUŠAJA SILOVANJA: Bacio me na krevet i ljubio po vratu, tresao se koliko se napalio!

Foto: Privatna arhiva

Popularna voditeljka Pinka Jovana Jeremić nedavno je šokirala izjavom da je ministar iz bivše vlasti pokušao da je siluje, a sada je otkrila sve detalje njegovog napada kada ju je namamio u svoj stan. Ona tvrdi da je sada spremna da se s njim obračuna i javno u svojoj emisiji pred milionskim auditorijumom. Jeremićka ističe da je u međuvremenu sve uspela da prevaziđe, te da više ne beži od nasilnika koji je redovno svraćao u kafanu koji su držali njeni roditelji.


- Odmah da se razumemo, ja sam sve to prevazišla i nastavila dalje jer sam jaka žena. Spremna sam da se javno s tim čovekom obračunam, može da dođe kod mene u emisiju ako sme i ako ima obraza posle svega. Rešila sam da stanem u odbranu poštenih, vrednih i jakih žena, koje su se, kao i ja, lavovski borile da uspeju u životu. Tako će i biti - priča voditeljka na početku za Republiku, pa se do detalja priseća nemilog događaja, kao i načina na koji ju je političar namamio u svoj stan:

Foto: Red tv printscreen

Jovana Jeremić je objasnila da je jaka žena i da je svesna toga kroz kakvo je iskustvo prošla

 

- Ministar u vladi Demokratske stranke je pokušao da me siluje. Namamio me je kod njega u stan, zaključao vrata, bacio na krevet i počeo da me ljubi po vratu. Jedva sam se spasla. Upoznala sam tog čoveka kod mojih roditelja u kafani, gde je redovno dolazio. Kada sam završila Pravni fakultet, moji su ga pitali da mi pomogne da nađem posao u Beogradu. Pristao je, a pošto je tada bio ministar, dolazila sam kod njega u kabinet da razgovaramo o projektima na kojima je trebalo da radimo. Ali, umesto toga, ispijali smo kafe i pričali o nebitnim stvarima. Ubrzo posle toga pozvao me je na ručak. Već tada mi je bilo jasno šta hoće jer sam ja sa 23 godine bila namazana i imala sam razvijenu intuiciju. Jedne večeri me je pozvao i rekao da mu je pritisak visok i da mu treba lek. Otišla sam do apoteke kupila šta treba i otišla kod njega. Čim sam ušla, zaključao je vrata i tad je počeo teror.


Voditeljka je ranije za Skandal opisala kako se odbranila od napasnika, ali i koliko se uzbudio muškarac koji je napao.


- Čim sam spustila lek na policu, napao me je. Taj starački zadah i smrad i danas osećam. Govorila sam mu: "Ostavi me na miru." Tresao se nada mnom koliko se napalio! Uplašila sam se da ne dobije srčku. U jednom momentu sam ga šutnula u međunožje, uhvatila za ramena i srušila između kreveta i stočića. Uspela sam da ustanem i izletim iz stana. Samo sam želela da spasem goli život. Kada sam došla kući, užasno sam se osećala, ali nikome nisam pričala o tome sve do sada. Roditelje nisam želela da povredim. Nisam ga ni policiji prijavila jer je bio previše moćan. Plašila sam se da mi ne naudi. Neću da otkrivam ime jer nemam dokaze za to što je uradio - objasnila je Jovana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić bi se bez problema susrela oči u oči u emisiji sa silovateljem

 

Jovana: Muškarac mora da me poštuje i da ima mnogo para!

Jeremićka je više puta istakla da voli moćne muškarce pored sebe, ali ne siledžije, nego one koji su u stanju da je drže kao malo vode na dlanu.
- Prvo što ću vaspitavati svoje muško dete jeste da mora da ima mnogo para. Muškarac koji nema para hitno mora da nabavi te pare ili ne može funkcionisati. Muškarac bez novca nije muškarac. Možda će da me mrze sada zbog ovoga, mrzite me, ali niste muškarci ako nemate novac. Muškarac mora da me drži kao malo vode na dlanu, da čvrsto stoji na nogama, da je moćan i da me poštuje. Ako nema sve te kvalitete, nemamo o čemu da pričamo. Nisam lažni moralista, kod mene je sve crno na belo - naglasila je voditeljka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (5)

Loading
gago

12.12.2022 21:54

Istina je samo to o parama....

Ljubiša

13.12.2022 03:25

@gago - Ćurka ostaje ćurka. Fuuuuj

Crni

12.12.2022 22:01

Nevina kao majka devet Jugovica. Namamio je u stan???? Ako je tacno sta je rekla izgleda da kod nje NE nije bas uvek ne, nego nekad mozda ili da ili da za sat vremena itd. Kako neko moze da te namami u stan ako ne zelis sem uz primenu sile. Drugi nacin ne postoji

Bumbar

13.12.2022 06:12

Veoma zanimljivo štivo!