TEA TAIROVIĆ SE LAŽNO PREDSTAVLJALA NA POČETKU KARIJERE! Pevačica sve priznala: "Nisam birala sredstva da stignem do cilja"

Autor:

Zabava

11.12.2022

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović otkrila šta se dešavalo na njenim muzičkim počecima

TEA TAIROVIĆ SE LAŽNO PREDSTAVLJALA NA POČETKU KARIJERE! Pevačica sve priznala: "Nisam birala sredstva da stignem do cilja"

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tea Tairović

Tea Tairović trenutno je jedna od najtraženijih pevačica sa naših prostora, a dobila je i nadimak "kraljice bakšiša", a sada je isplivalo da se lažno predstavljala na samom početku svoje muzičke karijere.

Naime, pevačica niže uspeh za uspehom, a nedavno je u jednoj izjavi za medije priznala da je na početku karijere proživela i teške momente koje će pamtiti do kraja života.

Republika

Foto: ATA Images

Tea Tairović na jednom od nastupa

Pre nego što se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, ona je nastupala sa jednim bendom, a ispričala je kako je uspela da prevari članove tog benda samo da bi nastupala sa njima.

Republika

Foto: Republika.rs

Tea Tairović

-Ja sam počela da pevam sa jednim bendom iz Novoga Sada i lažno sam im se predstavila. Rekla sam da sam punoletna, da imam pevačkog iskustva, a bila sam maloletna i nisam imala iskustva. Nisam birala sredstva da stignem do svog cilja – rekla je ona za Grandonline i dodala:

-Imala sam samo želju da stanem na bilo kakvu binu, samo da me neko vidi i da me čuje. Bilo je to traumatično zaista. Nisam imala nikakav repertorar, nisam znala kako da komuniciram sa ljudima, ništa, a želela sam samo nastupam negde. Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam u njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading