VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA ŽRTVA MANIJAKA! Progovorila o užasnom periodu: "Delovalo je kao da me neko stalno gleda"

Autor:

Zabava

11.12.2022

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Savić Stamenić bila je primorana da obrati policiji za pomoć

VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA ŽRTVA MANIJAKA! Progovorila o užasnom periodu: "Delovalo je kao da me neko stalno gleda"

Foto: printscreen/TV Prva

Marija Savić Stamenić

Voditeljka Marija Savić Stamenić, koju već godinama gledamo kako vodi jutarnji program na televiziji Prva, svojevremeno je bila žrtva manijaka, nedeljama je uznemiravao telefonom čim uđe u stan.

Sudeći po statistiama, svaka treća žena u Srbiji bila je izložena nekom vidu zlostavljanja i maltretiranja od strane poznatog ili nepoznatog muškarca, kako je saopšteno povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, a jedna od njih je i naša voditeljka.

Marija Savić Stamenić iskreno priznaje da je zbog toga danima bila uplašena.

- Imala sam progonitelja, osobu koja me je zvala na kućni broj telefona. To se događalo čim bih ušla u stan, delovalo je kao da me neko gleda odnekud i tačno zna kad treba da pozove. Bilo je veoma neprijatno, osećala sam strah i bila prinuđena da tražim zaštitu od policije. Rešili su problem u prilično kratkom roku, ali mi nikad nisu rekli o kome je reč. Savetujem svim ženama da, ukoliko osete da nešto nije u redu, i ako posumnjaju da nešto potencijalno može da ih ugrozi na bilo koji način, ne oklevaju nego da se odmah obrate policiji - izričita je Marija za Gloriju.

Republika

Foto: printscreen

Marija Savić Stamenić vodi jutarnji program na televiziji Prva

VODITELJKA JE IZUZETNO EMOTIVNA 

Kao žena koja je godinama izložena pogledima cele Srbije, naučila je kako da se nosi s neprimerenim porukama i opaskama koje dobija na ulici i putem društvenih mreža, jer se trudi da izbegava potencijalno opasne situacije, baš kao i osobe koje daju neprimerene komentare.

Kad je pre nekoliko godina na jednom Jutjub kanalu objavljeno da ima "dobre noge"- rasplakala se.

- Tada sam još bila na RTS-u i trebalo je da uradim intervju sa gostom za Drugi dnevnik, za koji sam se jedva sabrala, pošto sam plakala otkako sam došla na posao. Pitala sam se zbog čega je osoba koja je to okačila morala da komentariše kako izgledam, a ne to što radim. Bilo je to nešto najgore što je neko mogao da mi kaže, jer ne želim da me ljudi posmatraju na taj način.

Republika

Foto: instagram.com/marijasavićstamenic

Marija Savić Stamenić

- Prijatelji, koji su videli koliko sam se potresla, rekli su mi da sam šašava. Sada shvatam da je to bilo glupo, da sam podlegla predrasudi da ako si lepa žena, ne možeš da budeš pametna i sposobna da dobro radiš svoj posao. Više ne dozvoljavam da me takvi stavovi izbace iz takta, mada i dalje mislim da nisu fer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading