MUHAREM SERBEZOVSKI ZAVRŠIO NA OPERACIJI! Pevač pao usred emisije i POLOMIO KUK!

Autor:

Zabava

09.12.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač doživeo nezgodu na snimanju novogodišnjeg programa.

MUHAREM SERBEZOVSKI ZAVRŠIO NA OPERACIJI! Pevač pao usred emisije i POLOMIO KUK!

Foto: Youtube/ Grand Magazin Tv Grand

Pevač Muharem Serbezovski doživeo je nezgodu na snimanju novogodišnjeg programa kada je pao i povredio kuk, a voditelj emisije Goran Čomor je odmah pozvao Hitnu pomoć, dok je pevač danas operisan, prenosi Telegraf.

 

 

On je doputovao u Beograd iz Nemačke kako bi bio na snimanju prazničnog programa.

- Znate kako je u studiju, jaka svetla, gužva. On je čovek pao sa visine od 20 centimetara, sreća nije bilo previsoko. Povredio je kuk... Mi smo mu odmah pritrčali u pomoć, da vidimo šta se dešava i kako je - počeo je Goran za "Telegraf" i dodao:

- Rekao nam je da se dobro oseća, ali mi smo za svaki slučaj pozvali Hitnu pomoć. Kada su stigli lekari, pomislili su da nije neko naprsnuće, pa su ga odveli u bolnicu. Tamo je primio injekciju, snimili su ga. Mislili su da nije strašno - otkriva Čomor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Comor (@gorancomor)

- Danas je ipak imao operaciju kuka. Mislim da je upravo izašao iz operacione sale, jer vidim propušteni poziv. Rekao je da će me zvati kad se završi operacija - kaže Goran i dodaje da je pevaču veoma zahvalan jer se nakon pregleda tog dana kad se i povredio, vratio u studio.

- Ja moram da kažem da je taj čovek jedan veliki profesionalac, jer se na kraju svega toga vratio i otpevao pesmu bez ijedne greške. Veliki respekt za njega. Da se meni to dogodilo, ne znam da li bih mogao da uradim isto - kaže Goran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading