VENDI BRUTALNO IZVREĐALA TANJU SAVIĆ! Ona je jednoćelijski organizam!

Autor:

Zabava

08.12.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Folkerka je koleginicu isprozivala jer se pravila da nikad nije čula za nju!

VENDI BRUTALNO IZVREĐALA TANJU SAVIĆ! Ona je jednoćelijski organizam!

Foto: Printswcreen Youtube Grand Magazin TV Grand

Pevačica Tanja Savić izjavila je nedavno u jednom intervjuu da nema pojma ko je Vesna Vukelić Vendi, pa joj je folkerka uzvratila rečima da nema nameru da se bavim osobom koja je jednoćelijski organizam. Vendi kaže da i ne očekuje da Tanja bude upućena u njen rad jer ne može na pravi način da razume složene stvari, knjige i osobe.


- Besmisleno mi je da tupim zube i trošim energiju baveći se Tanjom jer je ona jednoćelijski organizam. Preteško je da ona razume bilo šta, a pogotovo ne moj rad i knjigu "Misterija crne žene", koju sam nedavno objavila. Tanja sriče dok čita i ostala je na nivou osnovne škole, kad se uči: "Mama voli Momu i Moma voli mamu" - priča Vesna i dodaje da Savićka glumi da ne zna da su ona i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u rodbinskim odnosima:

Foto: ST/N.MUTIĆ

Vesna Vukelić Vendi tvrdi da je Tanja Savić ostala na nivou znanja iz osnovne škole

- Draško i ja smo rođaci, to znaju i vrapci na grani. Pa nedavno je bio i matičar na našem familijarnom venčanju. Kad su se pojavile fotografije na kojima se vidi kako sedi u društvu Tanje Savić rekla sam mu da on treba da sedi samo s pametnim, dostojanstvenim i uzvišenim ženama. Tako ga je vaspitavala i njegova baka Gospa Vukelić. Draško pored sebe treba da ima ženu koja je njegovog kalibra, a ne tip osobe kao što je Savićka.

Foto: printscreen/facebook

Vesna Vukelić Vendi i njen rođak gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković

 

Podsećamo, danima se pisalo o tome da su Tanja Savić i Draško Stanivuković u emotivnoj vezi, ali te navode gradonačelnik Banjaluke nikad nije potvrdio, dok je pevačica namerno puštala da se šire tračevi da je s političarem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading