DOK SVET SA NESTRPLJENJEM OČEKUJE ZAVRŠNICU SVETSKOG PRVENSTVA: U Srbiji se i dalje odigrava borba za bodove!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.12.2022

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za bodove i dalje nije okončana.

DOK SVET SA NESTRPLJENJEM OČEKUJE ZAVRŠNICU SVETSKOG PRVENSTVA: U Srbiji se i dalje odigrava borba za bodove!

Foto: FK Velika Drenova

Konačno će se u nedelju 11. decembra staviti tačka na jesenji deo sezone u okviru Druge rasinske okružne lige

 

Sa početkom od 13 časova u Donjm Katunu u odloženom susretu 13. kola Druge rasinske okružne lige snage će odmeriti ekipe domaće Mladosti i ekipe Velike Drenove.

Treba napomenuti da su obe ekipe svoje poslednje ligaške mečeve odigrali još pre tri nedelje, pa se postavlj pitanje u kakvoj formi navedene dve ekipe dočekuju predstojeći susret. U tom 17. prvenstvenom kolu Mladost je na svom terenu u Donjem Katunu remizirala sa ekipom Belih Orlova iz Tobolca rezultatom 1:1, dok je sa ubedljivih 8:1 Velika Drenova slavila u Lacisledu u duelu protiv Župskih bisera.

Predstojeći susret ima značaja za obe ekipe. Domaćin želi pobedom da se probije ka sredini tabele ovog ranga takmičenja, dok ekipa Velike Drenove eventualnim trijumfom može jesenji deo sezone 2022/23 da završi na drugoj poziciji sa svega bodom manje u odnosu na Borac iz Gornjeg Katuna.

Foto: Srbija sport/printscreen

Najva zaostale utakmice 13. kola

 

Meč između Mladosti iz Donjeg Katuna i Velike Drenove na programu je u nedelju 11. decembra sa početkom od 13 časova na igralištu u Donjem Katunu. 

Ovim susretom konačno će se spustiti zavesa na jesenji deo sezone Druge rasinske okružne lige, a borba za bodove nastavlja se na proleće naredne godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading