OD JUTRA DO SUTRA SA JOVANOM JEREMIĆ! Voditeljka najavila 12 SATI novogodišnjeg jutarnjeg programa, sprema se SPEKTAKL! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.12.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić uz svoju publiku 31. decembra i 1. januara.

 

 

Voditeljka Jovana Jeremić obradovala je čitavu javnost kada je obavestila da će 31. decembra i 1. januara imati priliku da uživaju u novogodišnjem izdanju Novog vikend jutra.

Foto: RTV Pink

Jovana Jeremić spremila je specijalno novogodišnje izdanje emisije

Naime, ona je pozvala sve gledaoce da 31. decembra i 1. januara uz Televiziju Pink isprate poslednje jutro 2022. godine i s pesmom dočekaju prvo jutro 2023. godine:

- Kao neko ko je načinio svoje prve korake u kafani i ko je odrastao za kariranim stoljnjakom ja ću biti vaš domaćin, ali ne samo ja, već svi gosti koji su obeležili Novo vikend jutro i vaš život u proteklih godinu dana.

Ovogodišnja parola jutarnjeg programa je "Od jutra do sutra uz Pink sa Jovanom Jeremić".

- Proizvešćemo više od 12 sati živog jutarnjeg programa. Budite uz nas - obećala je Jovana Jeremić i još jednom pozvala gledaoce da budu uz novogodišnje Novo vikend jutro:

Foto: RTV Pink

Jovana Jeremić, 31. decembar i 1. januar, Od jutra do sutra

- Budite svedoci najgledanije jutra u Srbiji i regionu da zajedno oborimo i postavimo nove rekorde gledanosti kada je informativno-zabavni program u pitanju. Vaša Jovana Jeremić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading