OTKRIVENA TRI DECENIJE STROGO ČUVANA TAJNA! Pevačica grupe Zana karijeru ostavila zbog SEKTE, a rođaka je Marini Tucaković!

Autor:

Zabava

04.12.2022

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natalija Živković postala je deo Hare Krišne.

OTKRIVENA TRI DECENIJE STROGO ČUVANA TAJNA! Pevačica grupe Zana karijeru ostavila zbog SEKTE, a rođaka je Marini Tucaković!

Foto: ST/V. LUKIĆ/printscreen/youtube.com

Grupa ''Zana'' bila je jedna od omiljenih osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, a mnogi su patili kada se gruoa raspala. Treća pevačica, Natalija Živković, napustila je ''Zanu'' jer se priključila sekti Hare Krišne, prenosi Kurir. Ono što je takođe nepoznato javnosti, jeste da je ona bila sestričina Marini Tucaković.

Naime, ona je donela iznenadnu odluku da karijeru okonča nakon samo godinu dana provedenih u bendu i to sve zato što je odlučila da poštuje pravila organizacije čiji je  postala član. Priklonila se hinduističkoj sekti Hare Krišna, koja danas deluje u preko 70 zemalja.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Natalija Živković, treća pevačica grupe Zana

Sam naziv Hare Krišna je i mantra koju sledbenici ponavljaju verujući da će se ovim rečima osloboditi i pridružiti Bogu. Unutar same organizacije postoje stroga pravila kojih moraju da se pridržavaju svi, pa je tako to morala i Natalija - klone se poroka (alkohola, cigareta, kocke) i ne jedu meso, postoje stroga pravila po pitanju se*sualnih odnosa koji su van braka zabranjeni, a lekove uzimaju samo u nužnim situacijama.

Republika

Foto: PrntScr/K1

Marina Tucaković

Ovim povodom se oglasio si Zoranom Živanovićem Žikom, osnivač i frontmen "Zane".

S obzirom na to šta se meni dešava poslednjih godina kada i sam objavim neku fotografiju na društvenim mrežama, pa od toga ispadne svašta, ja sam odlučio da dugi niz godina se oglašavam u javnosti samo kada je muzika u pitanju. Odavno nisam u kontaktu sa njom i o tuđim životima ne bih komentarisao. Očekujemo izlazak albuma i to je ono o čemu mogu da gocvorim. Vama hvala što ste pozvali, ali vas isto tako molim za razumevanje. Što se tiče toga da li je ona sestričina ili dalja rođaka Marine Tucaković zaista nemam precizne informacije, ali je tačno da su neki rod - rekao je Žika.

Republika

Foto: Instragram Printscreen

Milan Laća Radulović

Sin pokojne Marine Tucaković, Milan Laća Radulović se oglasio na ovu temu.

- Jeste, Natalija je mamina, a samim tim i moja rođaka. Sećam se da su moji dosta davno izgubili kontak sa njom, nakon što se sa tadašnjim dečkom preselila iz zemlje i priključila se Hare Krišni. Trenutno sam u Izraelu, a voleo bih da stupim u kontakt sa njom da sam u Beogradu. Potpuno sam smetnuo s uma činjenicu da smo rod, a nakon svih porodičnih gubitaka tako nešto mi puno znači - rekao je Laća za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Srboljub Mikrofonović

12.12.2022 12:18

Ne širite dezinformacije. Da nema nikakve "strogo čuvane tajne" vidi se upravo iz magazina za granična područja nauke: "Tajne" iz negde 1989-1990 u okviru reportaže o beogradskom koncertu grupe "Nitjananda". Tu je i objavljena fotografija pevačice u indijskom sariju koja je učestvovala na tom muzičkom događaju. I nije je u pitanju neka "sekta" već vaišnavska verska zajednica koja je u narodu popularno poznata kao "Hare Krišna pokret" koja, manje bitno za priču, nije nastala u 17 već u 15 veku mada korene vuče iz nekih drevnijih dana a popularnost je dobila na zapadu sredinom 1960tih. E sad svaka vera ima neka svoja pravila, otiđite do obližnjeg pravoslavnog manastira ili džamije pa se uverite. Ako vam se ne pravila ne dopadaju, ono vi ne morate pripadati toj religiji.

Cmilja

19.12.2022 12:59

Srbo, e neka si im rekao, mada, mislim da je uzalud.

vuk

21.12.2022 09:03

Za ovo znaju svi stariji od cetrdest godina koji su slusali Zanu, ali oni se danas ne racunaju u zive, barem ne za novinare u Srbiji.