NA UDARU JE! Teške rači na račun Piksijevog kraha u Kataru!

Autor:

Sport

04.12.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije je ispala sa Mundijala u Kataru uz samo jedn osvojen bod.

NA UDARU JE! Teške rači na račun Piksijevog kraha u Kataru!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Svoju analizu kraha Srbija u Kataru izneo je i Milorad Kosanović u intervjuu za "Mozzartsport".

-  Mogu samo da ponovim ono što sam rekao i pre početka takmičenja. Uspeh je i sam plasman na Svetsko prvenstvo. Pitanje je šta bi se dogodilo da je Portugaliji priznat gol protiv nas. Postojala je euforija koju je stvorila čitava javnost, a kojoj su doprineli i mediji - rekao je Kosanović, koji je potom istakao i da je Srbija u kategoriji "trećih" reprezentacija u Evropi - rekao je Kosanović i dodao:

- Još smo u kategoriji trećih reprezentacija Evrope. Ne po igračima, već po konceptu igre. Nemamo ozbiljan koncept, deset godina se igramo fudbala. Gađamo se sistemima.

Republika

Foto: Starsport

Milorad Kosanović

Mnogo su više svi očekivali od Srbije u Kataru, ali ne i Milorad Kosanović.

- Nije potrebna panika, već da se uozbiljimo i uvedemo sistem rada u Savez i Superligu, a ne da pričamo bajke. U fudbalu i sportu generalno nema laži i euforije jer izađeš na stazu, istrčiš, izmere ti vreme ili poene i kažu - sedmi si, jedanaesti, petnaesti... Čovek mora da bude realan. Potrebno je uspostavljanje sistema - kaže Kosanović, koji se potom okrenuo i na postavku naše reprezentacije.

- Fudbal se ne igra napadački, već takmičarski. Jednako su važni svi segmenti igre i besmisleno je hvaliti se kako igramo sa šest ofanzivaca kada je to praktično pucanj sebi u nogu - zaključio je iskusni stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading