DARA BUBAMARA JAHALA ERU OJDANIĆA: Folker otkrio najveću tajnu o Novosađanki! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.12.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker kaže da preferira žene kojima su noge ispod pazuha, kao kod Snežane Sneki Babić, te tvrdi da Bubamara ne voli ni nju jer i nju, poput njega, javno proziva.

DARA BUBAMARA JAHALA ERU OJDANIĆA: Folker otkrio najveću tajnu o Novosađanki! (FOTO)

Foto: youtube.com/Grand Online

Folk pevač Era Ojdanić otkriva da ga je Dara Bubamara, s kojom danas nije u dobrim odnosima, jahala kada je započinjala muzičku karijeru, a sada je ona jedina s estrade koja ga otvoreno hejtuje.

Foto: ST/Đorđe Kojadinović

Dara Bubamara javno priznala da ne voli Eru

Vremenšni pevač ističe kako nema osobe na estradnoj sceni koja njega ne voli i kako ga mladi pevači poštuju iznad svega i uvažavaju kao nekoga ko toliko traje.

Ipak, priznaje da postoji samo jedna i to ženska osoba koja ne može očima da ga gleda, a to je i javno rekla. Era se sada prisetio dana kada joj je bio dobar i kada ga je jahala u vreme dok još nije bila toliko afirmisana, kada su, sada već davne '94, zajedno snimali novogodišnji program za RTS.

- Ja volim sve i sve poštujem. Draganu Mirković i njenog supruga Tonija uvažavam i poštujem. Bio sam sad kod njih na snimanju novogodišnjeg programa. Svi me uvažavaju i poštuju - rekao je Era za Republiku kao iz topa, pa priznao da ipak postoji jedna koleginica čije ponašanje ne razume:
- Dara Bubamara je jedina koja me ne voli. Ona je jedan običan zvrk i ona je jedina na estradi koja mene ne voli. Ona mene ne voli zato što sam mnogo, mnogo popularniji od nje!
Republika

Foto: youtube.com/Grand Online

Era Ojdanić tvrdi da ga je Dara nekad obožavala, a sada ga hejtuje

Ojdanić se zatim prisetio dana kada su on i Bubamara bili bliski i kada su zajedno pravili neviđeni šou na nacionalnoj televiziji.
- Kada je snimila prvu pesmu, jahala me je po leđima i skakala mi po kičmi u Filmskom gradu. Radili smo novogodišnji za PGP - kaže Era i poručuje:
- Pitajte Daru što mene ne voli. Ja volim samo žene kojima su noge ispod pazuha, ove kratke ne. Recimo, kao Sneki! Dara ni nju ne voli. Čuo sam da je i nju prozivala. Ne znam šta je Dari. Da li je poludela?! Ona dobro peva. Dobro izgleda, ali samo za svog dečka. Ona sad da dođe ovde, ne bi mi se javila, ali ne bih ni ja jurio za njom, uvek su ribe mene jurile!
Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt i s pevačicom, ali do zaključenja broja od nje nismo dobili odgovor.

Foto: instagram.com/snezanababic

Snežana Senki Babić poznata po dugim nogama

 


Dara: Od Ere dobijam ospice

 

Podsećanja radi, mnogi su ostali u šoku kada je, prilikom gostovanja u emisiji "Amidži šou" 2017, folkerka, ničim izazvana, isprozivala starijeg kolegu kog je nekada navodno obožavala i uvažavala.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

 

Na pitanje Ognjena Amidžića ko je sa estrade nervira ona je sasula kao iz topa:

- Jaoj, onaj Era Ojdanić... Kad ga vidim, dobijem ospice. Toliko godina ima, a okolo skače. Ma koja energija?! Ponaša se kao tinejdžer! To nema veze s njim kao pevačem, protiv toga nemam ništa, ali ovako... - nije mogla da se zaustavi pevačica, a Ojdanić joj ni tada nije ostao dužan, već se s njom prepucavao u medijima.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading