BODRE "ORLOVE" SA TRIBINA: Jovana i Željko Joksimović i noćas uz naše fudbalere u Kataru: Voditeljka i pevač poručili samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.12.2022

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana i Željko Joksimović treću utakmicu zaredom bodre reprezentaciju Srbije sa tribina

BODRE "ORLOVE" SA TRIBINA: Jovana i Željko Joksimović i noćas uz naše fudbalere u Kataru: Voditeljka i pevač poručili samo jedno! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Srpska fudbalska reprezentacija igra veoma važan meč na Svetskom prvenstvu u Kataru, a tamo ih bodre mnoge naše poznate ličnosti, među kojima su i bračni par Jovana i Željko Joksimović

Ukoliko dobiju večerašnju utakmicu protiv Švajcarske, Srbija će se plasirati u naredni krug, a bračni par Joksimović rešio je da bodri "Orlove" sa tribina, a nisu propustili ni da objave zajedničku fotografiju sa lica mesta na svom Instagramu.

Republika

Foto: Republika

Jovana i Željko Joksimović

Voditeljka i pevač su se na tribinama pojavili u ležernom izdanju. Joksimnovićka je pozirala u dresu reprezentacije, dok je Željko na glavi nosio crveni kačket i poručili su samo jedno.

- Srbija - poručila je ona kratko na Instagramu, a na fotografiji se videlo da je atmosfera pred početak meča na tribinama uzavrela, te da su ljudi u najvećem broju do sad došli kako bi podržali naše fudbalere.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading