VERICI RAKOČEVIĆ IZVRŠITELJI ZA VRATOM: Kreatorka u banci saznala za DUG, prebledela od muke!

Autor:

Zabava

02.12.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verici Rakočević došli izvršitelji glave, kreatorka javno uputila apel!

VERICI RAKOČEVIĆ IZVRŠITELJI ZA VRATOM: Kreatorka u banci saznala za DUG, prebledela od muke!

Foto: instagram.com

Kreatorka Verica Rakočević na društvenim mrežama požalila se na problem sa izvršiteljima. Naime, kako je objasnila na Instagramu, zbog duga od 4.000 dinara, za koji je saznala tek kada je otišla do banke da bi podigla novac. 

Verica tvrdi da je u pitanju dug za grejanje

Foto: ATA Images

Verica Rakočević

 

Dragi sugrađani, da li se nekome desilo da mu izvršitelji bez ikakvog rešenja, obaveštenja pošalju račun za grejanje za stan koji ste prodali pre dvadeset godina? Ovo što se kod nas dešava nema nigde na planeti - počela je Verica, pa nastavila da opisuje situaciju u kojoj se našla:

- Danas u banci da podignem novac, blokiran mi je privatni račun. Nikakva dugovanja nemam, da bih od banke dobila informaciju da mi je račun blokiran od "Beogradskih elektrana" (grejem se već deset godina na pelet). Da ironija bude veća, banka može da mi isplati samo 30.000 dinara zbog duga od 4.000 dinara. Verovatno će sudski izvršitelji svoje usluge naplatiti i otići na egzotično putovanje. Postoji li neka institucija koja bi zaštitila građane od ovakvog bezobrazluka - napisala je ona. 

Verica se još uvek nije oglasila na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Đole

02.12.2022 19:18

U ovoj prćiji od države gde mafija vodi kolo sve može. Đelati tuže Đelati sude bitan je harač. Ja sam imao sličan problem platio sam dug za vodu na adresi Masarikova 2 (tu je inače sud) sa obrazloženjem da sam na toj adresi stanovao 2012 god. Dokaz je bio prijava stana koju je izvršitelj pribavio navodno od mupa. Nikada nije dostavio rešenje pokom je postupio, naplatio čovek a meni reko žali se svetom petru eto to je država. Šta smo glasali to smo dobili.