SANDRA AFRIKA SE VALJALA U VRELOM PESKU ZBOG ORLOVA: Pevačica provokativnom fotkom dala motivaciju fudbalerima za pobedu!

Autor:

Zabava

02.12.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika objavila vruću fotku sa plaže i obratila se našim Orlovima pred važnu utakmicu!

SANDRA AFRIKA SE VALJALA U VRELOM PESKU ZBOG ORLOVA: Pevačica provokativnom fotkom dala motivaciju fudbalerima za pobedu!

Foto: Instagram.com

Sandra Afrika

Pevačica Sandra Afrika nedavno se pojavila na snimanju novogodišnjeg programa koleginice Dragane Mirković, a tom prilikom otkrila je da li su joj fudbaleri nekada slali slike polnog organa. 

Foto: Republika

Sandra Afrika

 

Tom prilikom Afrika je istakla da su joj slali reprezentativci muvali, ali da joj nisu slali nepristojne ponude. Inače, u jednom trenutku Sandra je bila poznata po romansi sa Vladimirom Volkovim, nakon čega je odlučila da stavi tačku na tu temu. 

- Slali su mi poruke, onako, lepe, ništa ne primereno, ali mene to ništa ne zanima. Nisu mi slali slike polnog organa, ali i da jesu, šta je tu nenormalno? To je po mom mišljenju sve normalno. Ali su slatki, nisu bili napadni - rekla je Sandra Afrika pred našim kamerama. 

No, sada je atraktivna pevačica izazvala veliku pažnju na Instagram profilu, jer je objavila vrelu fotku sa plaže, a u rukama je držala loptu i tom prilikom u opisu podržala naše Orlove, uz motivacionu poruku. 

 

 

Večeras bodrimo Srbiju na utakmici protiv Švajcarske i navijamo svim srcem! Momci srećno večeras! Uz vas sam - napisala je Sandra ispod fotografije na Instagram profilu. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading