ON JE MENE OPLJAČKAO: Elma Sinanović o sukobu sa Sašom Popovićem, pa dodala: "Nemamo šta da pričamo dok mi ne vrati pare! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.12.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elma Sinanović otkrila da li bi se sa Sašom Popovićem obračunala na sudu

ON JE MENE OPLJAČKAO: Elma Sinanović o sukobu sa Sašom Popovićem, pa dodala: "Nemamo šta da pričamo dok mi ne vrati pare! (VIDEO)

Foto: ST/N.MUTIĆ

Elma Sinanović

Elma Sinanović bila je gošća Dragane Mirković na snimanju novogodišnjeg programa na DM Sat televiziji, a pevačica je bila raspoložena da razgovara sa medijima, te se dotakla i brojnih detalja iz svog privatnog života, a u jednom trenutku progovorila je i o sukoba sa Sašom Popovićem. 

Elma je pričala o ćerki, te otkrila da je mnogo telentovana, ali i da li će krenuti njenim stopama.

- Moram da kažem da je jako talentovana i da ima fenomenalan glas. Kod nje se to nikad ne zna, ali trenutno nije zainteresovana za našu estradu. Ja bih volela da krene mojim stopama - započela je Elma za Republika.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Elma Sinanović

Sinanovićeva se dotakla i estetskih korekcija i fotošopa.

- Ja učim da radim taj Fotošop. Meni niko neće da radi slike. Ako sam ja stvarno preterala, ja se izvinjavam mojoj publici. Svi se danas fotošopiraju - ističe Elma.

Elma je progovorila i o navodima da je mnogi smatraju Cecinom kopijom.

- Ja Cecu volim. Meni je to kompliment. Samo ne bih volela da budem nečija dvojnica niti da nekog kopiram. Ja sam odrasla uz muziku Cece Ražnatović, Dragane Mirković i Lepe Brene - dodaje pevačica.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Elma Sinanović

Elma je otkrila i da li bi pružila ruku pomirenja Saši Popoviću nakon svega što se izdešavalo između njih.

- Ne, on me je opljačkao i on nikada ne može sa mnom da bude u dobrim odnosima dok mi ne da pare. Jako sam razočarana, jer sam uvek bila korektna, na estradi sam 26 godina, nikad nikome nisam ostala dužna - kaže Elma i ističe da ta situacija ne može da se reši ni pravnim putem:

- Ne može, prošlo je mnogo godina, zastarelo je - rekla je Elma između ostalog za Republika.

Šta je Elma još rekla, otkrijte detaljnije u videu koji se nalazi na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading