ĐANI BEZ DLAKE NA JEZIKU O PROSTITUTKAMA I RAZVODU OD SLAĐE! Pevač bez problema priznao: "Žene mi nude 10.000 da spavam sa njima"! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.11.2022

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Radiša Trajković Đani progovorio o pijanstvu, ženama, razvodu i porodici.

Kako je poznat kao "kralj bakšiša" i njegove anegdote sa nastupa se nadaleko prepričavaju, Đani je sada otkrio i da je jednom prilikom pevao na drvetu.

-Ja radim 35 godina na estradi, pevao sam pod šatorima, Đani seljak, sve što sam zaradio, krvavo sam stekao... Sve je moja želja, ne može neko da me natera da se popnem, sam to osetim. Moj drug jedan se kladio, kupio nove "gilje" i eto. Ja se sećam, to niko ne zna, jedan moj drug ima veliki otpad, popeo me na viljuškar, pa rekao: 'Sad ako zakočim, ode Đani u...' Svojevremeno, jedan kolega je hteo da mi da 1.000 maraka da se popnem na drvo da pevam, ja sam to uradio - rekao je Đani za Republiku. 

S obzirom na to da se u poslednje vreme mnogo priča o narušenim odnosima sa suprugom Slađom, pevaču nimalo nije prijalo kada su ga pitali da li se razveo od supruge.

-Slađu volim najviše na svetu, 27 godina smo u braku. Ja volim porodicu, hvala Bogu, imam dva unuka i ako Bog da još dece. Ja imam 50, pevam od 16. godine. Ništa me ne interesuje, ispoštovao sam celu familiju, od mene toliko - govori Đani.

Foto: ST/N.MUTIĆ

Đani na snimanju novogodišnjeg programa

Kada je reč o pijanstvima, Đani se nije libio da priča šta mu se dešavalo u prošlosti. 

-Nisam alkoholičar, ali volim da popijem, Slađa se tu ništa ne pita. Od vodke zna da bude loše. Jednom nisam mogao da podignem nogu. Sada pijem pivo jer mogu da ih popijem 50, odem da spavam, odem kući i istuširam se - rekao je pevač.

Đani je priznao i da je nekada zvao prostitutke, ali da to sada nije slučaj.

-Za pare te nikad niko ne pita, lova otvara gvozdena vrata, to je bilo nekada, u mladosti. Žene mi sad daju 10.000 da spavam sa njima... (smeh) - rekao je pevač.

Foto: ST/N.MUTIĆ

Radiša Trajković Đani

Trajković je otkrio šta sve osim novca dobija na nastupima i veseljima.

-Na svakom romskom veselju dobio sam prsten, kamen, to je neka roba... Ne nosim, ne znam da li je neko ukrao taj lanac. Jedan lik iz Kanade me okitio lancima, bacao pare. Kada sam završio ja sam njegovoj ženi dao lanac, a ona mi kaže da on nije znao od sreće šta da kupi, da mi je to namenjeno - kaže on.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading