NA ČELU MI JE PISALO RASPUŠTENICA: Goca Tržan prošla kao bosa po trnju nakon razvoda od Marinkovića: "Niko nije želeo da čuje moju stranu"

Autor:

Zabava

22.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan tvrdila je da je njen muž na sve načine pokušavao da je degradira

NA ČELU MI JE PISALO RASPUŠTENICA: Goca Tržan prošla kao bosa po trnju nakon razvoda od Marinkovića: "Niko nije želeo da čuje moju stranu"

Foto: ATA Images

Goca Tržan, Ivan Marinković

Razvod Goce Tržan i rijaliti zvezde Ivana Marinkovića svojevremeno je bio tema broj jedan u medijima, a popularna pevačica tvrdila je da je njen bivši suprug činio sve moguće kako bi u medijima stvori lošu sliku o njoj.

Naime, želela to ili ne, Tržanova je postala glavna tema među brojnim pričama o šestoj sezoni "Zadruge" i to zbog Marinkovića, koji trenutno boravi na popularnom imanju u Šimanovcima.

Republika

Foto: ATA Images

Goca Tržan na jednom događaju

Tržanova se retko osvrće na neuspeli brak sa rijaliti-zvezdom, ali nedavno je istakla da je njen bivši po svaku cenu želeo da joj naruši ugled u javnosti.

- Prošla sam kao bosa po trnju kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo. Ja sam imala utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, dr***, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želeo da čuje moju stranu, jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja nema tabue, itd... - ispričala je Goca svojevremeno, koja je prilikom razvoda imala problem jer je druga strana u tim trenucima bila vrlo pričljiva.

Republika

Foto: Blic TV printscreen

Goca Tržan na emisiji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading